Guru Alanya Minta Mobil Kabel Dadi Gratis

guru ing wilayah kasebut pengin mobil kabel gratis
guru ing wilayah kasebut pengin mobil kabel gratis

Walikota Antalya Metropolitan Munisipal Muhittin Böcek njaluk guru ing Antalya supaya mbayar gratis guru-guru ing Alanya amarga 24 nggawe layanan Tutup Kabel Tünektepe kanthi gratis minangka hadiah Hari Guru Nopember.

Mobil Kabel Tünektepe lan Fasilitas Sosial, sing ngladeni puluhan ewonan wong lokal lan manca saben taun, mbukak lawang guru kanthi gratis ing Dina Nopember. Kabeh guru sing ngirim kertu ID guru bakal nggunakake mobil kabel gratis ing antarane jam 24 lan 24 ing dina Minggu, Nopember 09.00.

Tulis 24 kanggo guru ing Nopember

Walikota Munisipalitas Metropolitan Muhittin Böcek, hadiah guru tanggal 24 November minangka hadiah Metropolitan MunET ANET A.Ş. Tünektepe Teleferik dilakokno dening. Dadi, kabeh guru sing kerja ing Antalya ing dina sing paling dhuwur lan dina 605 ketinggalan dina Tünektepe'e sing ora dilalekake karo pandhangan unik Antalya bakal urip.

Guru minangka Arsitek Masa Depan Kita

Guru pengin nggawe kejutan ing kesempatan khusus iki, sanajan cilik, Presiden Muhittin Böcek, "Kepala guru Mustafa Kemal Ataturk," Guru bakal dadi karya generasi anyar, "kaya sing wis dingerteni ing guru-guru kita, ora mung saiki, arsitek masa depan. Kita uga pengin mbayar kesetiaan marang dheweke, ngormati lan ngajeni lan enak ing fasilitas sosial. Sugeng rawuh ing kabeh guru ing 24 November 'Day ..

Kepéngin guru ing Alanya

Para guru sing kerja ing Alanya njaluk panjaluk menyang operator Mobil Kabel Alanya lan ujar, "Kita pengin pengalaman iki gratis ing Hari Guru Nasi 24 November ..

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar