Pusat Ski Hakkari Nyiyapake kanggo Musim Anyar

hakkari ski resort nyiapake ambisi kanggo musim anyar
hakkari ski resort nyiapake ambisi kanggo musim anyar

Pusat Ski Hakkari Nyiyapake kanggo Musim Anyar; Gubernur lan Wakil Walikota Hakkari Idris Akniyik, ketinggian 2.500 ing Pusat Ski Merga Butan ngrampungake konstruksi ngangkat ski lan wilayah piste diteliti.

Gubernur Akbıyık ngunjungi ngangkat ski lan wilayah pompa ing pusat ski lan nampa informasi saka Direktur Pemuda lan Olahraga, Reşit Güldal.

Gubernur Idris Akbiyik, sing mengko nggawe pernyataan kanggo anggota pers, ujar manawa pusat ski siap kanggo mangsa musim salju kanthi rampung kerja ing wilayah chairlift lan piste.

Sing nyatakake yen area landasan wis tambah nganti 3.500 meter, Gubernur Akbıyık ujar, imiz We nggawe trek kita. Kita wis rampung karo chairlift maneh. Landasan pacu lawas, yaiku meter 1.200, uga dijaga. Kita wis nggawe kolam cilik kanthi ngatur landskap warga kita kanggo piknik utawa kegiatan sing beda nalika musim panas. Masalah Hakkâri sing paling penting yaiku masalah akomodasi, masalah hotel. Kanggo ngrampungake masalah akomodasi kanggo para penyayang olahraga lan penyayang ski, kita nggawe tender kanggo pusat latihan camp hotel lan pusat olahraga. Kanthi dhukungan saka Menteri Pemuda lan Olahraga, Pentadbiran Provinsi Khusus lan DAKA, minangka Gubernur Hakkâri, muga-muga kita bakal ngrampungake konstruksi hotel ing taun 2-3 sabanjure lan ngatur ing kompetisi nasional utawa internasional ing mangsa ngarep. Hakkâri saestu nduwe akeh wong enom sing duwe bakat ing olahraga lan utamane olahraga mangsa lan gunung. Malah saiki, senadyan andap fasilitas kita saiki kita kudu karo atlit Turki nganggo gelar pisanan related kanggo ski ing kathah cabang. Muga-muga kanthi fasilitas kasebut, masa depan olahraga ing Hakkari bakal luwih endah. U

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar