Masyarakat Derbent pengin rampung proyek ropeway

halki sing apik pengin proyek ropeway wis rampung
halki sing apik pengin proyek ropeway wis rampung

Derbentliler, alasan ekonomi kanggo pambangunan proyek ropeway, sing ditundha, kepengin menehi tender maneh. Mukhtar Erdal Baş ngobrolake para panguwasa kanggo ngrampungake proyek kasebut.

Hubungi ozgur langsungMiturut laporan Cemalettin Ozturk; Kepala Kecamatan Al Kartal Derbent Erdal Baş ngomong karo koran kita sawise mbatalake impen taunan 50 warga kabupaten kasebut. Baş ujar, uz Kita pengin proyek ropeway sing kontraktor ora ditindakake kanthi alasan ekonomi lan banjur dibatalake. Proyek kasebut bakal nggawa mobilitas sing gedhe menyang lingkungane. Kita pengin pinituwa kutha nggawe proyek iki. "

50 ANNUAL DREAM

Crita Proyek Ropeway antarane Derbent lan Kuzuyayla bali menyang 50 taun kepungkur. Sanajan upaya sing ditindakake ing macem-macem wektu, proyek kasebut ora bisa ditindakake. Hüseyin Üzülmez, sing kapilih dadi Walikota Kartepe ing pamilihan lokal ing 2014, nggarap akeh karya kanggo pambangunan proyek mobil kabel. Tender kasebut dianakake ing wulan September 2017. Tender kasebut dianugerahi dening Valter Elevator saka Ankara. Impen tahunan 50 proyek ropeway diluncurake ing upacara grand sing ditindakake ing 10 Desember 2018. Perusahaan kasebut ngumumake yen bakal ngrampungake proyek ropeway ing Februari 2020.

100 MILLION BE COST

Proyek buta kasebut, sing bakal ngetutake Izmit Bay lan Tlaga Sapanca ing wektu sing padha supaya tekan puncak Pagunungan Samanlı, bakal dibangun kanthi metode transfer-oper-transfer lan samesthine bakal mbayar regane 100 yuta. Garis meter 4 ewu 960 ing antarane area promenade Derbent-Kuzu Yayla, yaiku tataran pertama ropeway sing dibangun ing rong tahap, bakal dilakokake kanggo taun 29. Sawise ngrampungake tahapan pertama ropeway proyek sing direncanakake kanthi tali 3, tahap kapindho bakal ditindakake ing antarane Camp SEKA lan Derbent.

NO ONE NAIL

Listrik Valter, sing menangake tender kasebut, uga nggawe proyek mobil kabel ing pirang-pirang pusat ski terkenal ing saindenging jagad. Sawise dhasar proyek ropeway ing antarane Derbent lan Kartepe Kuzu Yayla, sing bakal ditindakake 29 pirang-pirang taun, perusahaan kasebut ora miwiti karya. Perbandaran Kartepe bubar mbatalake kontrak karo firma sing ora menehi paku siji saka alasan ekonomi.

HEAD: PROJEK

Ngandika karo koran kita sawise pembatalan proyek ropeway, kepala pimpinan Derbent Neighborhood Erdal Baş ujar manawa proyek kasebut pegel. Ngomong karo koran kita Baş, "Sawise pirang-pirang taun kerja wis digawa menyang panggung proyek mobil kabel. Dhasar kasebut ditata. Malah iki minangka upaya sing gedhe lan migunani. Kita seneng banget amarga warga ing sekitar. Amarga wiwitan jalur mobil kabel ana ing lingkungane kita. Kita tetanggan bakal berkembang, perdagangan kita bakal menang. Aku sedhih banget manawa proyek kasebut dibatalake. Muga-muga para pinituwa kutha bakal ngetokake tendhangan maneh lan yen proyek bakal rampung ”.

RE-TENDER- Walikota Kartepe Mustafa Kocaman, perusahaan kasebut ora bisa nindakake bisnis kasebut, nanging dheweke getun karo proyek kasebut janji maneh.

FOUNDATION IN 2018 - 50 impian taunan proyek mobil kabel 10 Kartepe 2018 Desember XNUMX Walikota XNUMX ing jaman Ibrahim Karaosmanoğlu, calon Walikota Metropolitan Tahir Büyükakın, Ketua Provinsi AK Party Abdullah Eryarsoy lan Walikota Kartepe Hüseyin Üzülmez dibukak.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar