10 November Surprise ing IETT Station

mandeg bis iett ing kejutan november
mandeg bis iett ing kejutan november

10 November Surprise ing IETT Station; Professor Siswa Sekolah Menengah Umum Menengah Ali Kemal Yiğitoğlu ngagantung foto Atatürk ing stasiun IETT nalika ulang tahun 10 November.

Professor Siswa Sekolah Menengah Umum Menengah Ali Kemal Yiğitoğlu ing lapangan "Stasiun IETT Fatih Fatih Fatih sing mapan ing 81 Sarıyer Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Amarga mengeti sedane, 10 nggantungake gambar lan foto Ataturk nalika minggu Nopember.

Penumpang sing nggunakake stasiun kasebut ngucapake rasa seneng babagan kegiatan sing wis ditindakake ing memori Atatürk.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar