IMM minangka langkah penting banget kanggo ngrampungake staf ISPARK

ibbden ispark minangka langkah penting banget kanggo ngrampungake staf
ibbden ispark minangka langkah penting banget kanggo ngrampungake staf

IMM, ing njaba jam kerja ing İSPARK, ing garasi parkir umum ing saindenging kutha kanthi jeneng parkir kepéngin njupuk langkah anyar marang para penjahat sing pengin dhuwit. Ing parkir mbukak iki ing ngendi staf entuk penghasilan sing ora adil, İSPARK bakal ngluwihi jam kerja lan kanthi maksimal keamanan karo kamera keamanan.

İSPARK, sing diadegaké minangka afiliasi Perbandaran Metropolitan Istanbul (İBB) ing 2005 kanggo ngrampungake parkir lan laku ilegal, wis nyegah wong-wong sing ngumpulake parkir parkir sing ora adil ing saindenging kutha.

Nglayani sekitar 2 ewu karyawan 300 lan pembalap rata-rata 500 ewu saben dina ing parkir caket 120 lan sekitar Istanbul, İSPARK njupuk langkah pencegahan marang staf sing muncul ing sawetara parkir terbuka ing dina-dina kepungkur.

ORA PAKSA BISAN DIDUKUKAN, CAMERA ING AKAN DIBUANG

ManagerSPARK General Manager Murat Çakır, sing nggawe pernyataan babagan langkah sing ditindakake, nyatakake yen dheweke nonton staf sing pengin ngumpulake biaya parkir ilegal saka warga ing saindenging kutha. Saidakır ujar, inde Minangka asil wawancara karo unit internal lan keamanan; Kita wis mutusake kanggo ngati-ati. Kaping pisanan, kita bakal nglanjutake jam kerja kanggo staf kita sing kerja ing parkir terbuka ing endi staf katon. "

Slogan, 'Taman kanthi aman, layanan kanthi eseman mesem' ujar Çakır, ujar:
"Kita bakal terus upaya kanggo parkir aman ing saindenging Istanbul, utamane ing wilayah sing duwe masalah. Kita banjur miwiti usaha kanggo ngluwihi jam kerja, yaiku salah sawijining langkah sing bakal ditindakake. Kanca-kanca kita terus investigasi babagan panyiapan sistem penghalang kanggo mlebu lan metu ing parkir mobil mbukak. Ing wulan pungkasan; sistem lampu, alangi lan keamanan kamera kanthi ngetrapake papan kasebut bakal tetep tetep luwih aman. Kanthi langkah-langkah sing wis ditindakake, kita bakal nyegah koleksi parkir ing organisasi ilegal kasebut. "

GANTI TUKAR TO 153 WHITE TABLE

Çakır uga mangsuli pitakon babagan apa sing kudu ditindakake warga nalika nemoni staf: Kita uga bakal njupuk langkah-langkah sing kudu diwenehake lan ngandhani unit sing ana gandhengane babagan papan kasebut. Kita wis siyap ngati-ati supaya warga kita ora nemoni masalah liyane. "

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar