IETT Nggawe Akademi Pengangkutan kanggo Pembalap

iett netepake akademi transportasi kanggo pendhidhikan lemes
iett netepake akademi transportasi kanggo pendhidhikan lemes

Sesuai karo perjanjian sing ditindakake antara UGETAM lan IETT, latihan lan sertifikasi kabeh driver, utamane karyawan IETT, bakal diwenehake. Ing akademi sing bakal ditetepake, kabeh profesional transportasi ing saindenging negara bakal dilatih kanthi wektune.

IETT lan UGETAM, mitran saka Istanbul Metropolitan Istanbul, miwiti nggarap penubuhan Akademi transportasi supaya bisa menehi pelatihan teoritis lan praktis kanggo para driver sing ngladeni bidang transportasi umum, lan nindakake program pangukuran, evaluasi lan sertifikasi.

Antarane IETT lan UGETAM, sing ndadekake kelestarian salah sawijining tujuan utamane ing transportasi umum 'TRANSPORTATION ACADEMY' kesepakatan dirambah kanggo mlebu protokol.

Ing akademi sing bakal diadegake ing distrik Arnavutköy, pelatih sertifikat transportasi umum, pelatih landasan pacaran, pelatih nyopir simulator, pendidikan jarak, pelatihan belajar mobile, aplikasi terapi pusat kesehatan mental, pelatihan layanan komunitas bakal diwenehake.

Pelatihan sing diwenehake ing Akademi Transportasi tujuane kanggo nglatih pembalap sing luwih sadar ing lalu lintas, ngembangake budaya transportasi umum, luwih cepet nyuda kacilakan lan menehi tabungan bahan bakar. Saliyane nglatih lan menehi sertifikat para pembalap, Akademi uga tujuane kanggo ngembangake teknologi transportasi, nggawe kabijakan transportasi anyar kanggo nyuda kemacetan lalu lintas, lan kanthi mangkono bisa nggedhekake emisi lan kurang polusi udara.

Ing tahap pertama, driver IETT, Otobüs AŞ lan Private Public Bus bakal dilatih. Ing tahap kapindho, tujuane kanggo menehi program sertifikat kanggo minibus lan driver taksi, pembalap barang angkutan kutha lan kendharaan bumi, calon pendhudhuk, pembalap kendharaan lan dalan motor. Ing tahapan pungkasan, rencana kanggo menehi layanan kanggo supir transportasi umum ing njaba Istanbul, sesambungan lan penumpang internasional.

ING IS UGETAM?

Madeg ing 1996 dening Istanbul Metropolitan Municipality, Istanbul Applied Gas and Energy Technologies Research Engineering Industry Trade Inc. (UGETAM) nglanjutake kegiyatan ing bidang pelatihan, sertifikasi, uji coba lan layanan pamriksa. UGETAM duwe wewenang Vokasional Qualification Authority (VQA) kanthi sertifikat sing dipikolehi saka Badan Akreditasi Turki (TÜRKAK).

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar