Presiden amo mamo Ÿlu Golek Ulasan ing Bandara Istanbul

imamoglu nemokake ulasan ing bandara istanbul
imamoglu nemokake ulasan ing bandara istanbul

Presiden İBB Ekrem İmamoğlu nggawe pengamatan ing Bandara Istanbul. Imamoglu, sing gabung karo manajemen IGA, ujar: "Kita pengin ngatur proses kanthi tingkat hubungan paling dhuwur karo saben institusi Istanbul, saben organisasi sing nyedhiyakake layanan".

Presiden Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) Ekrem Imamoglu, Bandara Istanbul, nganakake investigasi. IGA (Bandara Grand Istanbul) Airport Management Inc. Imamoglu, sing nampa katrangan babagan Ketua Pegawai Eksekutif lan Manajer Umum Hüseyin Kadri Samsunlu, uga diiringi manajemen top IMM. Sawise penyelidikan, pejabat İGA nggawe presentasi menyang delegasi IMM. Imamoglu lan Samsunlu, sawise pertemuan berlangsung kira-kira jam 2 sing diliwati ing ngarep kamera. İmamoğlu ngevaluasi rapat karo tembung iki:

"MESE ING NGANGGO ING AKU ISTANBUL Gampang"

"Bandara paling gedhe ing Istanbul. mlaku dadi bandara paling gedhé ing donya lan Turki. Mula, minangka manajemen IMM, kita duwe organisasi koordinasi lan komunikasi sing cedhak banget. Kita sadurunge mutusake kanggo nemoni aku kanthi bentuk tanıma Kepiye cara tumindak tanıma supaya bisa kenal karo aku lan nggawe samubarang luwih gampang. Dina iki kita wis jam 2 sing nyenengake. Kita wis dhaptar kabeh poin kasebut. Kita wis rapat produktif babagan bandara, sing minangka bagean Istanbul, bisa digawe luwih gampang, pangarepan saka kita lan harapan saka bandara. Kabeh mau, negosiasi kanggo nggampangake jiwa warga Istanbul. Mesthi wae, kita bakal nemoni rapat iki karo Sabiha Gökçen. Kita pengin ngatur proses kanthi level paling dhuwur hubungan karo saben institusi Istanbul, saben organisasi sing nyedhiyakake layanan. Pramila kula wonten ing mriki. Aku matur nuwun kanggo Bandara Istanbul lan Manajemen IGA sing nampani kita kabeh kanca eksekutif. "

"Kita bakal nyayogno layanan ing cara sing"

Imamoglu, diarahake marang dheweke, durum Situasi sing ana masalah tumrap karyawan lan penumpang. Apa ana kemajuan ing garis udhara lan garis IETT?,,, Kita entuk keputusan kesatuan: Minggu sabanjure, IETT General Manager, malah Pengurus Umum İSPARK, kalebu manajer umum liyane, sawetara rapat fungsi liyane bakal ditindakake. contone Persiyapan musim dingin ing wilayah sekitar, sawetara pangarepan ing rute dalan lan sawetara saran kanggo nyuda alat pemecatan kanca-kanca. Dheweke arep ngumpul kabeh lan ngobrol. Yen prelu, kerja lan urip; kita bakal ningkatake mutu panguripan masarakat lan ningkatake jasa kanthi cara sing ditemtokake

SAMSUNLU: UK INGKE SAIKI DARI KONTOH KONSEPAN 2 KANGGURU MUNGGUN ”

Samsunlu uga ujar, "Kami seneng nampi Presiden kita ing bandara saiki. Kita wis nerangake awake dhewe kanthi rinci. project visionary iki Istanbul, Turkey apa sumbangan jroning medium lan long term sing kita kagungan kasempatan kanggo nuduhake kita perspektif ing kita dhewe. IMM minangka stakeholder paling penting kita. Transportasi umum saiki kasedhiya dening Havaist, İETT lan İBB. Loro saka iki, kita uga bisa kerja bareng karo akeh afiliasi kayata İGDAŞ, İSKİ lan Belbim. Sawise iku kita bakal terus kerja. Uga entuk sawetara saran saka IMM, supaya bisa nambah operasi lan kegiatan ing kene. Kita bungah banget amarga Presiden kita menehi jam tangan 2. Dheweke ngrungokake kita kanthi semangat. Kanggo kita, ana sawetara saran. Aku mikir maneh iki. Aku seneng matur nuwun maneh amarga wis tekan kene ”.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar