Recruitment Engineer TCDD

Tcdd statistikawan tuku insinyur lan puantor
Tcdd statistikawan tuku insinyur lan puantor

Rintisan KPSS Republik Turki (TCDD) Republik kanthi statistik, insinyur lan polisi judhul menyang propinsi lan kabupaten sing beda-beda karo sistem tugas pusat meksa nindakake tombol kanggo rekrutmen PNS.

Railway State 6 wis ngumumake rekrutmen PNS menyang OSYM kanthi menehi katrangan babagan kebutuhan surat resmi. Kode kualifikasi kanggo PNS dipunginaake ing kutha Ankara lan İzmir Konak diterbitake.

Calon ÖSYM bakal entuk prosedur aplikasi

ÖSYM bakal nindakake kabeh pakaryan sing dibutuhake sing ana gandhengane karo prosedur tugas lan proses aplikasi. Minangka tugas sing dadi pusat, ora ana lembaga liya sing bakal bisa campur tangan ing janjian kasebut kajaba OSYM. Wawancara lan ujian lisan bakal digawa menyang PNS bisa ditrapake ing kaca transaksi calon calon OSYM.

TCDD bakal milih nemtokake statistik statistik 1, insinyur 2 lan titik 3 miturut distribusi staf sing diterbitake.

NUNG WULANGAN WULANG WULANG

Miturut informasi sing diterbitake ing pandhuan tugas pusat 2019 / 2, aplikasi bakal diwiwiti ing 3 Desember 2019 lan mungkasi ing 12 Desember. Aplikasi online bakal ditindakake sajrone wektu kasebut.

TAJUK STAF PROVINSI PCS
statistik Ankara 1
ENGINEER Ankara 2
tally-clerk Izmir 3

Recruitment pegawai negeri TCDD 6 kanggo distribusi staf Klik.

PROSEDUR UNTUK LAMPIRAN

03.12.2019 10: 00
12.12.2019 23: 59
£ 20
Kabeh cabang Akbank, ATM lan perbankan internet (kajaba calon sing ditrapake saka TRNC); Kabeh cabang Bank Partisipasi Albaraka Türk, ATM lan perbankan internet (ora kalebu calon TRNC); Kabeh cabang Finansbank, ATM lan internet banking (kajaba kanggo pelamar saka TRNC); Kabeh cabang Kuveyt Türk Katılım Bankası, ATM lan perbankan internet (kajaba pelamar saka TRNC); Kabeh cabang saka Türk Ekonomi Bankası lan perbankan internet; ATM Halkbank, internet banking lan cabang; Kabeh cabang ING Bank lan perbankan internet (kajaba pelamar saka TRNC); Kabeh cabang lan ATM Bank Partisipasi Vakıf (kajaba kanggo pelamar saka TRNC); Ziraat Bank mung nggunakake perbankan internet lan perbankan mobile (ora mbayar ragad saka cabang lan ATM); Sistem Pembayaran Card OSYM (https://odeme.osym.gov.tr/)

PILIH

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar