Garis Irmak Zonguldak Km: 378 + Overpass ing 220 Tender Result

Garis Irmak zonguldak kanggo nggawe beteng mau
Garis Irmak zonguldak kanggo nggawe beteng mau

Garis Irmak Zonguldak Km: 378 + Overpass ing 220 Tender Result

Railway State Turki. Direktorat Perolehan Wilayah (TCDD) 2 / 2019 kanthi nilai watesan 496707 TL lan perkiraan 8.962.794,07 TL yaiku Irmak Zonguldak Line Km: 12.869.239,52 + 378 220 wis ngirim tender lan ngirim tender kasebut miturut asil sing durung dirampungake. ACAR wis menang. Perusahaan 41, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tandhan kasebut nyakup pasokan lan instalasi 130.985 × 40 mm Galvanized Steel Strip kanggo 4 m Earthing (kalebu transportasi) lan karya liyane. Suwene pakaryan yaiku 350 (telung atus seket) dina tanggalan saka papan pangiriman.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar