Istanbul Metro Jam 2019

peta metro metro 2019 2
peta metro metro 2019 2

Istanbul Metro Jam 2019: Ing pungkasan taun 2030, kanthi pambangunan sepur wiwit taun ngarep 776 kilometer Istanbul bakal dadi jaringan sepur paling dawa paling dawa ing saindenging jagad sawise New York. Waca kabar babagan Istanbul Metro Hours 2019

Jam pembukaan metro Istanbul: 06: 00 - 00: 00

Miturut Master Plan, garis metro 2019 anyar bakal ditambahake ing Istanbul ing pungkasan 19. Dawane jaringan wesi karo garis-garis kasebut bakal kira-kira 400 kilometer. Kanthi garis 2019 anyar sing bakal dibangun sawise 24, dawane metro ing 2030 direncanakake dadi kilometer 776 ing Istanbul. Dadi, Istanbul bakal dadi kutha nomer loro ing jagad iki sawise New York, sing dawane dawane udakara 800 kilometer garis metro. Ing rencana sing digunakake Marmaray kanthi efektif, jalur metro saka Bandhalan Kartal menyang Atatürk ing 2014;

Istanbul Metro Peta: Kabeh rincian ditampilake ing Istanbul Metro Peta lan klik ing peta kanggo peta luwih gedhe saka Istanbul Metro Peta. Maps minangka tujuan informasi lan kudu dikontak dening pihak liyane. Foto-foto Metro Metro Peta sing dilingkup lan klik kanggo nggedhekake. Uga ukuran asli Peta Istanbul Rail Systems kene. Sampeyan uga bisa nggunakake peta interaktif kanthi program navigasi.

garis sistem alur istanbul
garis sistem alur istanbul

Jalur Metro Istanbul sing bakal operasi nganti 2019

  • Beylikdüzü TÜYAP - Bahçelievler - Kirazlı Metro Rail System: 2017
  • Bakirkoy - Incirli - Bahcelievler - Kirazli Metro Rail System: 2017
  • Halkalı - Stadion Olimpiade - Kayabaşı - Kayaşehir - 3. Bandara Metro Metro: 2019
  • Başakşehir - Kayaşehir - Kayabaşı Metro Rail System: 2018
  • Besiktas - Kabatas Metro Rail System: 2019
  • Besiktas - Mecidiyekoy Metro Rail System: 2019
  • First Levent - Metro Hisarüstü: 2015
  • Mecidiyekoy - Mahmutbey Metro: 2017
  • Incirli - Yenikapi Subway: 2018
  • Edirnekapı - Unkapanı Metro: 2018
  • Göztepe Bağdat Street - Göztepe E5 - Ataşehir - Ümraniye Metro: 2018
  • Üsküdar - Taksim - Haliç - Metro Çekmeköy: 2015
  • Çekmeköy - Sancaktepe - Sultanbeyli - Sabiha Migration Metro Airport: 2018
  • Bostancı - Kozyatağı - Kayışdağı - İmes - Dudullu Metro: 2019
  • Kartal - Pendik Metro: 2015
  • Pendik - Tuzla Metro: 2019
  • Pantai Kartal - Pendik E5 - Bandara Sabiha Gökçen: 2017

Ing bidang proyek metro anyar, Otogar - Kirazlı - Bağcılar - Başakşehir Metro dibuka ing wulan Juni. Taksim - Golden Horn - Yenikapı Metro bakal dipanggoni taun iki. Kajaba iku, ing tlatah Marmaray Yenikapı - Sirkeci - Uskudar dibukak taun iki.

Interaktif Istanbul Metro Peta

Istanbul Metro / Tram Projek Ing Konstruksi

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar