Peta Izmir Metro

peta metro izmir
peta metro izmir

Izmir Metro Map - Harga Tiket Timmets Metro Izmir Metro: Izmir Metro wis nyedhiyakake transportasi lemah lan lemah ing njero kutha ing pirang-pirang taun. İzmir duwe jaringan sepur kanthi sudhut lan garis metro, pinggiran kutha lan trem. Metro ngladeni saka distrik Evka 3 Izmir nganti Üçkuyular Fahrettin Altay. Izmir mandheg mandheg ing ndhuwur lan ing ngisor. Nalika wektu tunggu ing antarane stasiun yaiku 1 menit, ana sepurane sepur saben menit 4. Wiwit mandheg metro İzmir asring banget, penumpang duwe kesempatan kanggo tekan ngendi wae. 17 İzmir Metro, sing terus operasi karo Fahrettin Altay menyang Narlıdere.

Peta Izmir Metro

Peta Izmir Metro
Izmir Metro Map - Delengen peta gedhe Klik kene

Stasiun Metro Izmir

Stasiun Metro Izmir
Stasiun Metro Izmir

Garis metro İzmir kanthi total 17 Ana warung. 11 mandeg kasebut ing jero ruangan lan 6 ndhuwur lemah. Aplikasi kayata Kertu İzmirim lan tiket sementara isih sah ing stasiun kasebut. Bisa pindhah saka Metro menyang bus lan transportasi umum sing diarani İZBAN ing menit 90. Ora ana transfer bus menyang kabupaten. Garis metro İzmir mandheg;

  1. Evka-3
  2. Ege University
  3. Bornova
  4. wilayah
  5. industri
  6. stadion
  7. Halkapınar
  8. Hilal
  9. basmane
  10. Cankaya
  11. omah gedhong
  12. Üçyol
  13. İzmirspor
  14. Hatay
  15. Göztepe
  16. polygon
  17. Hubungi Fahrettin langsung

Penumpang bisa teka ing stasiun apa wae ing wektu sing cendhak.

Stasiun Metro İzmir Ing Konstruksi

stasiun Hat lokasi tingkat transfer
Urla M1 Urla Underground -
kontemporer M1 Urla Underground -
Rumah Sakit Universitas Dokuz Eylül M1 Urla Underground -
Fakultas Seni Rupa M1 narlıdere Underground -
governorship M1 narlıdere Underground -
narlıdere M1 narlıdere Underground -
Camping M1 narlıdere Underground -

Jam Metro Izmir

Izmir metro jam diwiwiti kanthi esuk pisanan lan terus nganti wengi. Metro, sing diwiwiti ing 06.00 lan terus nganti 00.26 ing wayah wengi, makaryakke ing antarane jam kasebut ing dina minggu. Frekuensi wiwitan ditemtokake minangka menit 10. Ana uga pangowahan nalika akhir minggu. Kali metro Izmir bisa uga beda-beda nalika preinan lan preian umum.

Harga Tiket Tiket Izmir Metro

A) Jadwal Rega
Kanan kanggo Transfer
Tam Siswa lan 60 Age guru Tiket 35,
Kertu Akses personel
DAERAH CENTRAL (Bus / Metro / Ferry / Tram) 3,00 1,80 2,50 Kredit 1
Aplikasi Kendaraan Umum (*) 1,50 0,90 1,25 Kredit 1
  • 90 IN MINITES 2. lan NEXT SEMUA RIDING INGKE ING RIDING HARGA.
HARGA TARIFF (PAY UP TO YOU)
(C) Jadwal Rega (Mbayar Nalika Sampeyan)
Ora Ana Hak Transfer
Tam Siswa lan 60 Age guru Tiket 35 Kartu Pengiriman BPersonal
Embarkasi Kawitan Kanggo 15 km 2,75 1,57 2,18 Kredit 2
Pisanan 15 km Kredit 1
15 km sawise Kredit 1
15 saben km sawise km 0,11 0,06 0,08 Kredit 2
Pisanan 15 km Kredit 1
15 km sawise Kredit 1

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar