Rong Stasiun Digabungake ing İzmir Narlıdere Subway

izmir narlidere ketemu loro stasiun
izmir narlidere ketemu loro stasiun

Rong Stasiun Digabungake ing İzmir Narlıdere Subway; Loro stasiun sing pertama sambungan dadi siji ing garis kilometer 7,2 ing antarane Fahrettin Altay lan Narlıdere, sing dibangun dening munisipalitas İzmir Metropolitan.

Perbandaran Metropolitan İzmir terus pambangunan Narlıdere Metro, sing diadegaké ing wulan Juni. Fahrettin Altay-Narlıdere Izmir Munisipal Metropolitan kerja ing pitu stasiun ing wektu sing padha, ing antarane Stasiun Balçova lan jarak Kontemporer 2018 meter kanthi mesin trowongan terowongan (TBM) nyambungake loro stasiun kasebut.

Pakaryan pungkasan ing TBM, sing uga disebut kö Giant Mole birleştir ing terowongan gabung karo rong stasiun, disambut kanthi bungah dening karyawan Perbandaran Metropolitan İzmir lan konstruksi sepur. Antarane sing nonton dalan trowongan saka Sekretaris Umum TBMM Izmir Metropolitan. Buğra Gökçe, Wakil Sekretaris Jenderal Eser Atak lan Mehmet Ergenekon, Kepala Investasi Suburban lan Rail Rail.

Yen karya wis rampung, penumpang saka Bornova EVKA-3 menyang sepur bakal bisa langsung menyang Narlıdere. Dawane sistem ril ing İzmir bakal tekan 179 kilometer saka 186,5.

Lubuk buta akeh nggabungake rong stasiun

Ing proyek metro Fahrettin Altay-Narlıdere ing ngendi warga 900 kerja, luwih saka trowongan 4 kilometer dibukak nganti saiki. Munisipalitas Metropolitan İzmir mbukak terowongan meter 3 ewu 150 nggunakake metode klasik yöntem New Austrian Metode Nat (NATM). 1,5 3 ewu torowongan meter 150 dibukak saben taun kanthi NATM, meter 1,5 dikembangake dening 860 saben wulan karo TBM. TBM kapindho, sing dibangun ing jalur, miwiti ngali lan ngunjungi 105 meter. Dadi, dawa total trowongan mbukak 4 ewu 115 meter wis tekan. Perbandaran Metropolitan İzmir mbiayai proyek metro kanthi cara dhewe tanpa dhukungan finansial saka negara kasebut.

Transportasi sing ora diganggu saka Bornova menyang Narlıdere

Metro kerja kanthi cepet, maju tanpa ngganggu Sekretaris Jenderal Dr .. Bugra Gokce, "Tokoh iki nuduhake yen kita cepet banget. Dadi iki tegese mbeset wektu tunneling kita. CPC bakal nuntun kita target target luwih cepet. Ing pungkasan 2020, kita rencana ngrampungake ngedol trowongan. Banjur nindakake karya liyane lan 2022, yen ana kekurangan, kita target nawakake layanan subway kanggo wong Izmir. Kanthi cara iki, sampeyan bisa langsung saka Bornova menyang Narlıdere kanthi metro. "

Izmir wis siyap kanggo masa depan

Nyatakake pentinge investasi ing transportasi umum, Gökçe ujar, birinci prioritas transportasi umum yaiku sistem rel, ora ana pilihan liyane. Kutha sing nggawe sistem rel wis siyap kanggo masa depan, kotamadya kita terus nyiyapake Izmir kanggo mbesuk. Target anyar Presiden Tunç Soyer kita yaiku Buca Metro lan kita nyiapake dheweke. Ing 2020, kita target kanggo nggawe dhasar Buca Metro, persiapan tender kita terus diterusake. Ing sisih liya, persiapan kanggo Tramway continueiğli terus kanthi cepet. Maneh ing 2020, kita target kanggo miwiti karya kanggo Tram Tram ”.

Peta Sistem Railway Izmir

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar