Antray Sefer Saatleri, Jadwal, Stasiun lan Peta

jadwal antray jadwal mandeg lan peta
jadwal antray jadwal mandeg lan peta

Tramway, Sistem Rel Ringan (Antray) sing dikendhaleni dening Munisipal Metropolitan Antalya, 18 November 2019 Senin Senin, Bandara Fatih lan Fatih Expo baris Antray bakal dianyari.

Jam Luang Antray (Efektif saka 18.11.2019)

Fatih - Meydan - kaping Bandara Klik.

Fatih - Meydan - Bandara Kanggo Minggu Klik.

Bandara - Alun - kaping Fatih Klik.

Bandara - Meydan - Fatih Kanggo penerbangan ing Minggu Klik.

Fatih - Meydan - kaping Expo Klik.

Fatih - Meydan - Expo Kanggo Minggu Klik.

Kanggo jadwal Expo - Meydan - Fatih Klik.

Ekspo - Meydan - Fatih Kanggo Minggu Klik.

Kanggo Ataturk - Gazi - Varsak Klik.

Kanggo kaping penerbangan Varsak - Gazi - Atatürk Klik.

Stasiun Tram Antalya

Tram, Sistem Rail Light (Antray), sing dilakokno dening kotamadya Antalya Metropolitan, miwiti ngladeni ing Tramway 2010 ing Antalya. Ana total mandheg 29.

Trem dadi rong garis penting. 1. Garis Bandara; Diwiwiti ing Stasiun Fatih lan mungkasi ing Bandara Antalya. Garis 2.Expo liyane; diwiwiti ing Fatih mandheg lan mandheg ing Expo mandeg. Bandhara Bandhara lan Lawang Ekspo Line padha nganti Bandara Bandara. Bandara Tram menyang bandara sawise mandeg prapatan semanggi. Garis liyane mungkasi ing Expo mandheg ing dalan menyang Aksu. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake informasi Rute Tram lan Stasiun.

Stasiun Garis Banding Bandara;
1. Fatih,
2. Kepezaltı,
3. FERROKROM,
4. FOUNDATION FARM,
5. OTOGAR,
6. FAKTOR BATTERY,
7. Tenun,
8. ÇALLI,
9. Safety,
10. INSURANCE,
11. stockade,
12. MURATPAŞA,
13. İSMETPAŞA,
14. GARAGE EAST,
15.BURHANETTİN ONAT,
16. SQUARE,
17. barracks,
18. Sakarya,
19. demokrasi,
20. CIRNIK,
21. ALTINOVA,
22. YENİGÖL,
23. SINAN,
24. Persimpangan semanggi,
25. AIRPORT ANTALYA.
-
-
-

Stasiun Garis Expo Tram;
1. Fatih
2. Kepezaltı
3. Aku FERROKROM
4. FOUNDATION FARM
5. OTOGAR
6. FAKTOR BATTERY
7. Tenun
8. ÇALLI
9. Safety
10. INSURANCE
11. stockade
12. MURATPAŞA
13. İSMETPAŞA
14. GAR LENGKEL
15.BURHANETTİN ONAT
16. SQUARE
17. barracks
18. Sakarya
19. demokrasi
20. CIRNIK
21. ALTINOVA
22. YENİGÖL
23. Sinan
24. Clover Junction
25. PINARF ANFAS
26. KURSUNLU
27. Dion
28. EXPO

Kanthi Line Tram Bandara Antalya; Cara sing trep lan gampang saka stasiun bis lan pusat kutha menyang Terminal Domestik Airport Antalya lan 1. Akses menyang Terminal Internasional (T1) diwenehake.

Antalya Airport Tram (Antray) mungkasi Terminal Domestik lan 1. Iku langsung ngelawan Terminal Internasional. Tram 2. Ora lunga menyang Terminal Internasional (T2). Tiket trem kasedhiya saka mesin Otomatis.

Antalya Airport Tram (Antray) mungkasi Terminal Domestik lan 1. Iku langsung ngelawan Terminal Internasional. Tram 2. Ora lunga menyang Terminal Internasional (T2). Tiket trem kasedhiya saka mesin Otomatis.

Rute Line Antalya Tram

Tram saka Bandara Antalya nyedhaki pusat kutha; 2 trem. Yen sampeyan mandheg ing Stasiun Sinan, mandegake, sampeyan bisa menyang Deepo AVM, sing dadi toko outlet Shopping paling gedhe ing Wilayah Mediterranean. Deepo Shopping Mall mung padha karo mandeg Sinan. Sampeyan uga bisa menyang Pusat Shopping Antalya, Pusat Fiat Birmot Antalya, Renault Zamanlar Plaza, Peugeot Haşim Balaban Plaza sing dibukak ing 28 April.

Yen sampeyan lunga ing stasiun Yenigöl, sampeyan bisa kanthi gampang tekan TED Antalya College lan SunExpres Center. Yen sampeyan lunga ing Stasiun Altınova, sampeyan bisa mlebu ing Agora Shopping Center, toko IKEA, Pasar Gros Metro lan Faruk Güllüoğlu Baklava Sales, Opel Antalya Antoto Plaza, Mitsubishi Plaza.

Yen sampeyan mandheg ing Cırnık Stop, sampeyan bisa menyang CK TEDA CK lan Decathlon Sports Store.

Kanthi mandeg Ismet Pasha, sampeyan bisa kanthi gampang tekan Antalya Kaleici, Pasar Doner, Menara Jam, Dataran Cumhuriyet lan Marina.

Yuran Tram Antalya

Kertu Pengangkutan Awam Metropolitan Antalya (Kertu Antalya) lan Kertu Kredit kanthi Fitur Hubungi: Lengkap: 3,20 TL - Guru lan Pensiun: 2,70 TL - Siswa: 1,80 TL Awis ora ditampa. (Sampeyan bisa tuku tiket ing kantor tiket nalika mandeg trem. Sampeyan uga bisa ngisi lan tuku tiket saka mesin tiket otomatis.)
Sampeyan bisa nggunakake kertu kredit sing ora dikontak kanggo numpak trem.

Peta Tram Antalya

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar