Jambatan Kadikoy Ibrahimaga Mudhun! Dalan Wong 5 Wulan

jembatan kadikoy ibrahimaga tiba lalu lintas rembulan dalan ditutup
jembatan kadikoy ibrahimaga tiba lalu lintas rembulan dalan ditutup

Jambatan Kadikoy Ibrahimaga Mudhun! Dalan Wong 5 Wulan; Kotamadya Metropolitan Istanbul miwiti tumindak perisakan ing ruang lingkup renovasi Bridge Ibrahimaga ing Kadikoy. Renovasi Bridge Ibrahimaga bakal entuk sawetara wulan menyang 5.

Istanbul Kadikoy distrik, sing dianggep minangka lalu lintas ing jembatan Ibrahimaga ing Jalan Umum Sahap Gurler diputusake kanggo ngrobol. Karusakan lan implementasi maneh Bridge Ibrahimaga bakal udakara wulan 5.

İbrah Miturut keputusan sing ditindakake Komisi Komisi Peraturan Pengangkutan lan Lalu Lintas Istanbul, Ibrahimaga Bridge 7 bakal dibongkar supaya bisa dibarakake tanggal Nopémber, Kamis lan Jenderal Sahap Gurler Street bakal ditutup menyang pedestrian lan lalu lintas kendharaan ing wulan iki. X

Sajrone panaliten, Umum Şahap Gürler Street; Dr. Eyüp Aksoy, Taşköprü lan Sarayardı bakal ditutup. Kendaraan; Akses menyang Jalan Dering, Tunnel Eurasia lan wilayah Üsküdar bakal ditindakake liwat Jembatan Tıbbiye lan Jalan Behiç Bey. Dilaporake manawa jembatan kanthi aktif dening kereta Marmaray ora bakal kena pengaruh amarga tumindak lan ora bakal ana gangguan ing layanan sepur. (Gazetekadıköy)

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar