kacepetan Turki lan Railway Projects Construction Conventional

proyek konstruksi sepur kanthi cepet lan konvensional
proyek konstruksi sepur kanthi cepet lan konvensional

kacepetan Turki lan Railway Projects Construction Conventional; Saliyane ing proyek konstruksi sepur kanthi kecepatan kanthi cepet, konstruksi sepur cepet lan konvensional terus sacara intensif. Konstruksi rel sepur kanthi kacepetan 1.480 km lan sepur konvensional 646 km saiki lagi ditindakake.

Wiwit 2003, Tecer-Kangal (Sivas), Kemalpaşa-Turgutlu lan Kayseri Northern Crossing sepur anyar; Menemen-Aliağa II. line, baris kaping pindho Tekir-Dağ-Muratlı, Cumaovası-Tepeköy, Arifiye-Pamukova lan Kütahya-Alayunt II. Proyek Başkentray, Tube nyabrang Marmaray, Sambungan Nemrut Körfez, Tepeköy-Selçuk 2. konstruksi garis, Kars-Tbilisi lan garis prapatan rampung lan diluncurake.

Wektu pungkasan 1971 dikenalake menyang rute ing Van, 39 minangka pertama kalina ing 2010 yen sambungan jalur sepur anyar diwenehake menyang siji propinsi. Railway 36 km ing antarane Tekirdağ lan Muratlı wis dilacak kaping pindho.

Bursa-Bilecik, Sivas-Erzincan (Sivas-Zara), Konya-Karaman, Karaman-Nigde (Ulukisla) -Mersin (Yenice), Mersin-Adana, Adana-Osmaniye-Gaziantep jalur sepur kanthi kacepetan dhuwur, Gaziray, Palu-Genc-Mus. pamindahan, Varian Akhisar, Aliağa-Çandarlı-Bergama, Gebze-Söğütlüçeşme / Kazlıçeşme-Halkalı (Marmaray), jalur sepur konvensional Adapazarı-Karasu tetep ditindakake.

Proyek Railway Speed ​​Speed ​​Bursa-Bilecik

Konstruksi sepur 42 km ing antarané Bursa lan Mudanya diwiwiti ing 1873 lan rampung ing 1891. Ngawula ing antarane 1892-1951, garis iki ditutup lan dibongkar ing 1953.

Ing babagan sejarah rel kita; Sambungan Bursa, yaiku salah sawijining kutha pertama sing dikenalake menyang ril, menyang jaringan sepur ditangani dening Kementerian lan konstruksi diwiwiti ing Januari 2012. Prasarana garis 106 km sing didhuwurake dibangun dadi garis dobel, listrik, menehi tandha, kanthi kacepetan maksimal 250 km / jam.

Kanthi rampung proyek kasebut, kareta api sepur sing dawa ing Bursa, sing dadi kutha industri maju wiwit 1953, bakal mungkasi. Iku bakal dihubungake menyang İstanbul, Eskişehir lan Ankara. Jam 2 ing antarane Ankara lan Bursa bakal dadi menit 15, Bursa-Eskişehir bakal dadi jam 1 lan Bursa-İstanbul bakal dadi 2 jam 15.

Nilai sosioekonomi Bursa, sing minangka salah sawijining kutha utama negara kita ing babagan jumlah populasi lan nilai tambah, bakal tambah maneh kanthi nyambung menyang jaringan sepur.

Konstruksi di 56 km Bursa-Gölbaşı-Yenişehir, prasarana bagean 50km Yenişehir-Osmaneli lan superstruktur lan elektrifikasi, sinyalisasi lan telekomunikasi (EST) karya Bursa-Osmaneli (106 km) isih ditindakake.

Yen proyek wis rampung, loro sepur penumpang lan kacepetan dhuwur bakal dilakokno. Kajaba iku, stasiun sepur kanthi cepet lan stasiun sepur bakal dibangun ing Bursa lan Yenişehir, lan stasiun sepur kanthi kacepetan dhuwur bakal dibangun ing bandara.

Garis Railway Speed ​​Bursa Bilecik
Garis Railway Speed ​​Bursa Bilecik

Proyek Railway Konya Karaman

Saliyane operasi sepur kanthi kacepetan ing antarane Ankara-Konya lan Ankara-Eskişehir-Istanbul, tujuane yaiku supaya koridor sing ana dobel kaping pindho menyang 200 km / jam lan kanggo miwiti operasi sepur kanthi cepet.

Ing konteks iki; Railway 102 km ing antawisipun Konya lan Karaman arupi kacepetan 200 km / h, track pindho, listrik lan menehi tandha. Prasarana lan struktur superstruktur proyek, konstruksi sing diwiwiti ing 2014, wis rampung lan karya electrification ditampa kanthi sementara. Pakaryan signalization diterusake. Yen proyek wis rampung, wektu perjalanan antara Konya lan Karaman bakal dikurangi saka jam 1 dadi menit 13 dadi menit 40.

Proyek iki; Karaman-Ulukışla-Mersin-Adana - Osmaniye - Gaziantep - Sanliurfa-Mardin minangka link pertama Koridor Fast Rail sing ngetutake rute kasebut.

Jalur Railway Konya Karaman High Speed
Jalur Railway Konya Karaman High Speed

Karaman Niğde (Ulukışla) Project Railway High Mersin (Yenice)

Kanthi pambangunan operasi Ankara-Konya lan Eskişehir-Konya YHT lan konstruksi Railway High Speed ​​Konya-Karaman; Karaman - Niğde - Mersin - Adana - Osmaniye - Gaziantep - Garis Şanlıurfa-Mardin wis dadi koridor sing prioritized.

Karaman-Niğde (Ulukışla) -Mersin (Yenice) proyek sepur kecepatan kanthi cepet 200 direncanakake dadi garis dobel, listrik lan menehi tandha ing kacepetan km / h. Baris iki bakal nggawa transportasi barang lan transportasi.

Karya infrastruktur lan superstruktur ditindakake supaya bagean Karaman-Ulukışla kanthi cepet 135 km.

Proyèk sepur trek dobel anyar antara 110 km lan Ulukışla-Yenice wis rampung. Karya tender konstruksi isih ditindakake.

Karaman Ulukışla Yenice High Railway Line
Karaman Ulukışla Yenice High Railway Line

Proyek Railway Mersin-Adana

Iki direncanakake kanggo mbangun garis Railway High Speed ​​antarane Mersin lan Adana sing bakal nambah kapasitas garis lan mindhah kargo saka Konya, Karaman, Kayseri lan Gaziantep menyang Pelabuhan Mersin kanthi cepet lan nambah transportasi penumpang taunan kanthi kaping 3.

67 km dawane 3. lan konstruksi 4.apa isih ditindakake.

Garis Railway Mersin Adana High Speed
Garis Railway Mersin Adana High Speed

Proyek Railway Adana Osmaniye Gaziantep

Saiki, kacepetan maksimal sepur penumpang ing Adana - Osmaniye - Gaziantep - koridor Şanlıurfa-Mardin yaiku 120 km / jam lan sepur kareta yaiku 65 km / jam. Sawise ngrampungake proyek rel cepet-cepet ing bagean iki, sepur penumpang bakal bisa nyepetake km / jam 160-200 km / h lan kareta 100 km / jam. Mangkono, wektu lelungan bakal disingkat lan layanan sing nyaman lan kualitas bakal diwenehake.

Ing orane katone Garis Railway Adana-Osmaniye-Gaziantep High Speed ​​Line

●( Konstruksi kerja kanggo nyebrang kanthi lintasan pindho dalan 79 km ing antarane Adana-İncirlik-Toprakkale terus.

●( Konstruksi 58 km terowong saka 13 km dobel trek ril sepur kanthi kacepetan kanthi cepet antara Toprakkale lan Bahçe. Tender direncanakake kanggo bagean 45 km sing isih ana.

● The Konstruksi Varian Fevzipaşa ing antarane Bahçe-Nurdağı, sing dirancang minangka kecepatan 160 km / h, dirancang minangka listrik, sinyal lan baris dobel. Ing ruang lingkup proyek kasebut, pakaryan ditindakake nganggo mesin XMUMX TBM kanggo pambangunan terowongan paling dawa (tabung dobel dobel 17 km dawa) ing terowong sepur sing dibangun nganti rute 10,1 km.

●enak sing direncanakake kanggo mbangun ril sepur, listrik lan sinyal 160 km anyar ing antarane Nurdağ lan Başpınar kanthi kacepetan km / h 200-56. Koridor km 121 ing antarane proyek kasebut lan Nurdağ-Narlı-Başpınar bakal nyepetake sekitar km 65. Karya konstruksi saiki wis ditindakake.

● ♦ Prasarana proyek varian Akçagöze-Başpınar, sing lagi ditindakake, wis tekan tahap rampung lan tender kanggo konstruksi superstruktur wis direncanakake. Tunnel 5,2 km bakal didhekake lan garis 2 km sing ana bakal mudhun menyang 27 km lan nggawe 11 km. Wektu lelungan kereta api karet bakal suda saka menit 16 dadi menit 45.

Garis Railway Speed ​​Adana Osmaniye Gaziantep
Garis Railway Speed ​​Adana Osmaniye Gaziantep

Proyek Kereta Api Sivas-Erzincan

Karya konstruksi infrastruktur ing Sivas-Zara (74 km) bagean Railway Line Sivas-Erzincan, yaiku lampahing koridor Timur-Kulon lan sing bakal nyegerake dalan Silk sejarah kanthi nyambung menyang Kars-Tbilisi-Baku Railway Project, isih dilanjutake. - Penyediaan proyek lan karya persiyapan tender terus ing Erzincan.

Jalur Railway Speed ​​Sivas Erzincan
Jalur Railway Speed ​​Sivas Erzincan

Proyek Railway Gaziantep-Sanliurfa-Mardin

Yen dianggep bareng karo kabupaten kasebut, proyek kasebut kerja ing Mürşitpınar-Şanlıurfa New Railway, sing bakal nyambung karo Şanlıurfa, salah sawijining kutha penting ing Wilayah GAP, menyang jaringan jalur sepur utama, wis rampung. Amarga kebingungan ing wates kidul, jalur sepur anyar direncanakake bakal dibangun saka sisih lor tekan Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin.

Proyek Railway Nusaybin-Habur

Salah sawijining proyek sing penting banget ing perdagangan karo tanggane kidul negara kita yaiku Projek Railway Nusaybin-Habur Rapid. project iki ora mung ing Turki, ora ing Suriah utawa Iraq, bakal nyedhiyani transportasi ril kanggo dadi luwih efisien ing Timur Tengah lan Eropah. Kanthi pembangunan ing wilayah kasebut, baris kasebut bakal nambah kontribusi ril ing ekspor menyang Timur Tengah lan njamin pangembangan ekonomi daerah.

Proyèk sepur kanthi cepet Nusaybin-Habur, sing ana ing ruang lingkup Rencana Tindakan GAP, wis digantung amarga kahanan sensitif ing wilayah kasebut lan karya persiapan proyek bakal diterusake nalika kahanan sing cocog ditata.

Railway Anyar lan Konstruksi Garis Liyane

Penempatan Railway Palu-Genç-Muş; Pakaryan kanggo pamindahan ler sepur 115 km sing ana, sing kena pengaruh saka pambangunan empuk sing bakal dibangun ing Kali Murat, isih ditindakake lan bakal rampung ing pungkasan 2019.

Varian Akhisar: Kareta api sing wis ana liwat Akhisar direncanakake supaya metu saka kutha kanthi varian 8 km lan varian dilebokake menyang layanan.

Pemindahan Railway Sinan-Batman: konstruksi varian 7 km rampung lan dilebokake menyang layanan.

Konstruksi Railway Sincan-Yenikent-Kazan Soda: Pakaryan konstruksi konstruksi terus ditindakake lan direncanakake kanggo miwiti konstruksi ing taun iki.

Diyarbakır-Mazıdağı Konstruksi Railway Anyar

Karya tender konstruksi isih ditindakake lan direncanakake kanggo miwiti konstruksi sajrone taun iki.

Köseköy-Gebze 3. 4. Konstruksi Garis: 3 ing jejere garis sing wis ana. lan 4. pakaryan ing pambangunan baris terus.

Garis lWinter
Garis lWinter

Constructionltisak (Koneksi Line) Proyek Konstruksi

Kanggo nggawe transportasi angkutan barang, sing nduwe papan sing penting ing kabijakan transportasi umum negara kita, sing luwih efisien karo rute, iki kalebu penting kanggo pambangunan garis nyambungake karo garis tambahan sing bakal ditindakake menyang garis rute sing ana lan transportasi lawang kanggo lawang. Saliyane fasilitas 229 358 km sing ana lan garis sambungan sing nyambung karo OIZ, sambungan 9 19 km dawa sambungan terus.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar