Kamar Perawatan Bayi Dibukak ing Stasiun Metro Ankara

kamar perawatan bayi dibukak ing stasiun metro ankara
kamar perawatan bayi dibukak ing stasiun metro ankara

Nyatakake panjaluk lan panjaluk warga saka kutha ibukota, Perbandaran Ankara Metropolitan terus menehi jasa kanggo nggampangake urip ibu.

Bakım Baby Care lan Breastfeeding Room "dibukak ing Kızılay, Keçiören, Sincan lan Batıkent Metro kanthi dhawuhe Ankara Metropolitan Walikota Mansur Yavaş.

Tampilake Panaliten kanggo Ibu-ibu

Aplikasi sing menehi kepenak banget kanggo ibu-ibu sing angel golek papan kanggo ngganti utawa nyusoni bayi-bayi nampa tandha-tandha lengkap saka para kapitalis.

Perbandaran Metropolitan wis mbukak ruangan perawatan bayi lan nyusoni kanggo ibu-ibu kanggo ngopeni bayi-bayi ing wektu khusus lan darurat lan narik kawigaten para ibu lan simbah.

BABY CARE ROOMS 06.00-01.00

Kapasitas penumpang 450 saben dina wis tekan ewu wong ing sepur, utamane para ibu-ibu bisa nglampahi wektu karo bayi-bayi sing njaluk ruangan khusus, Walikota Ankara Metropolitan Mansur Yavaş, uga pitunjuk kanggo nambah nomer iki.

Ing tataran kapisan, Kamar Perawatan Bayi lan Ibu sing dibukak ing Kızılay, Keçiören, Stasiun Metro Batin sing kasedhiya kanggo ibu-ibu ing antarane jam 06.00-01.00.

Kamar Perawatan Bayi lan Ibu, sing dihargai dening ibu-ibu sing nggunakake sepur sajrone lelungan lan ibu-ibu sing teka ibukutha minangka tamu, uga duwe rasa kepenak kanggo ngrampungake akeh kebutuhan saka handuk tangan menyang kursi lungguh, meja bayi kanggo tong sampah.

MOTHERS lan GRANDMANS ING ING SUKSIT

Para ibu lan simbah, sing matur nuwun marang Presiden Yavaş lan sing menehi sumbangan, nuduhake pikirane nganggo tembung-tembung kasebut:

-Nermin Onder (54): olmuş Apik banget. Aku duwe putu wadon 2. Kita wiwit nggunakake ruangan-ruangan kasebut nalika bayi mbutuhake nalika lagi mlebu sepur. Matur nuwun kanggo sing menehi sumbangan. "

-Hatice Kılıç (23): durumunda Gampang kepenak yen nyusoni bayi lan ngganti bayi. Kulo pengen ing kabeh subway. Aku matur nuwun kanggo Metropolitan Munisipalitas. "

-Yaş Peşmen (40): çok Apik kanggo ibu sing duwe anak. Bocah-bocah mau banjur luwe, nyuwek popokane, durung cetha kapan. Minangka laku sing apik kanggo iki. We would like to thank our Mayor Mansur Yavaş. Büyük

-Semiha Doğru (43): "Ibu-ibu ngalami penyusuan. Laku apik. Aku matur nuwun kanggo Metropolitan Munisipalitas. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar