Menehi perhatian kanggo Calon sing Dilantik menyang TCDD Taşımacılık A.Ş.

Menehi perhatian kanggo Calon sing Dilantik menyang TCDD Taşımacılık A.Ş.
Menehi perhatian saka Calon sing Dilantik menyang TCDD Taşımacılık A.Ş.

Menehi perhatian kanggo Calon sing Dilantik menyang TCDD Taşımacılık A.Ş. Dokumen sing dibutuhake saka calon sing ditunjuk sacara terbuka menyang posisi TCDD Taşımacılık A.Ş.

DOKUMEN KERTAS

1) Laporan Papan Kesehatan (Laporan Papan Kesehatan kanggo dipikolehi saka Rumah Sakit Umum Negara utawa Rumah Sakit Universitas resmi)

2) Sampel Diploma 2 Nomer Notarized (Yen diploma asli diajukake, fotokopi diploma bakal disetujoni dening wong sing resmi TCDD Taşımacılık A.Ş.)

3) Sijil Sertifikasi 2 Nomer (Kanggo sing wis dadi pelayanan militer) utawa Sertifikat Status Militer (Wong sing tundha) (bisa diduweni saka institusi sing gegandhengan karo sistem e-pemerintah)

4) Sampel Kertu Identitas Beridentifikasi 2 Nomer (Yen kertu identitas asli diajukake, salinan kertu identitas bakal disetujoni dening wong resmi TCDD Taşımacılık A.Ş.)

5) 2 Nomer KPDS / Dokumen Hasil YDS (Sing duwe dokumen asil KPDS / YDS ing tingkat ABC uga kudu nggawa dokumen amarga biaya kontrak bakal kena pengaruh)

6) Sijil Layanan 2 Nomer (kanggo sing kerja ing institusi keamanan sosial) (bisa diduweni saka institusi sing gegandhengan utawa sistem e-pemerintah)

7) Proklamasi Alamat (bisa dipikolehi saka institusi sing gegandhengan karo sistem e-pemerintah)

8) Foto Piece 6 (dijupuk ing wulan 6 pungkasan)

9) 2 Jumlah Rekaman Pidana (bisa diduweni saka institusi sing gegandhengan karo sistem e-pemerintah)

Calon kudu ditrapake ing Departemen Sumber Manusia TCDD Transportation Inc. (Alamat: Jalan Anaxartalar Mahallesi Hipodrom No: Stasiun 11 - Altındağ / ANKARA) ing antarane 22 November - 2019 November 3 kanthi nyiapake dokumen ing ndhuwur.

22 November Aplikasi sing digawe sawise pungkasan jam kerja 2019 lan / utawa kanthi kirim ora bakal ditampa.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar