Adana Mersin Penawaran Jam Tangan lan Tiket

Adana Mersin Penawaran Jam Tangan lan Tiket
Adana Mersin Penawaran Jam Tangan lan Tiket

Jadwal Sepur Adana Mersin lan Harga Tiket 2019: Adana minangka jalur sepur sing paling akeh digunakake ing antarane Mersin lan Railway Mersin. Wektu Perjalanan Rata-rata 45 mbutuhake sawetara menit. Musim musim panas lan musim dingin, tanpa preduli Kampanye Adana Mersin diwiwiti dina esuk 6: 00 23: 15 'nganti terus. Perjalanan pungkasan antarane Mersin lan Adana rampung ing wayah wengi 22: 30.

11 stasiun sepur sing dituju nalika dina layanan sepur 28 Kang digawe. Karcis Sepur Adana Mersin ora kasedhiya ing internet utawa ing tanggal ngarep. Mulane, sampeyan bisa entuk tiket saka stasiun sepur nalika dina perjalanan. Bakal ono gunane kanggo stasiun ing menit 15 sadurunge kaping sepur, sanajan intensitas abot banget. Adana Mersin Raybüs penerbangan yaiku ngladeni antarane Adana nalika mandeg perantaraan.

Rute Line Sepur Adana Mersin

Adana Mersin Sepira suwene Sepur Wilayah Adana?

Sepur sepur saka Adana menyang Mersin njupuk udakara jam 1 lan 10 menit. Sepur-sepur iki kerja ing saben dina antara Adana lan Mersin.

Stasiun Sepur Railway Adana Mersin

  1. Adana
  2. Şakirpaşa
  3. Kesahidan
  4. zaitun
  5. newish
  6. Tarsus
  7. Huzurkent
  8. Tashkent
  9. Karacailyas
  10. Tırmıl
  11. Myrtle

Jadwal Penerbangan Adana Mersin 2019

Mersin Tırmıl Karacailyas Tashkent Huzurkent TARSUS (Kedatangan) TARSUS (budhal) YENCE (Kedatangan) YENİCE (budhal) Kesahidan Şakirpaşa Adana
05: 45 06: 11 06: 12 06: 26 06: 28 06: 48
06: 10 x 06: 37 06: 38 06: 52 06: 54 x x 07: 17
06: 30 x x x x 07: 03 07: 04 07: 20 07: 22 x x 07: 48
07.00 * x x x x 07: 31 07: 32 07: 46 07: 48 x x 08: 11
07: 30 07: 56 07: 57 08: 11 08: 13 x 08: 35
08: 05 x 08: 33 08: 34 08: 48 08: 50 x x 09: 13
08: 30 x 08: 57 08: 58 09: 12 09: 14 x x 09: 37
09: 10 x x x x 09: 41 09: 42 09: 56 09: 58 x x 10: 21
09: 50 x 10: 17 10: 18 10: 32 10: 34 x x 10: 57
10: 35 x x x x 11: 06 11: 07 11: 21 11: 23 x x 11: 46
11: 15 x 11: 42 11: 43 11: 57 11: 59 x x 12: 22
12: 15 x x x x 12: 46 12: 47 13: 01 13: 03 x x 13: 26
13: 00 x 13: 27 13: 28 13: 42 13: 44 x x 14: 07
13: 50 x 14: 17 14: 18 14: 32 14: 34 x x 14: 57
14: 30 x x x x 15: 01 15: 02 15: 16 15: 18 x x 15: 41
15: 10 x 15: 37 15: 38 15: 52 15: 54 x x 16: 17
15,30 x x x 16: 02 16: 04 16: 20 16: 21 x x 16: 47
16: 25 x x x x 16: 56 16: 57 17: 11 17: 13 x x 17: 36
17: 05 x 17: 32 17: 33 17: 47 17: 49 x x 18: 12
17: 20 x x x x 17: 53 18: 18 18: 10 18: 12 x x 18: 38
17: 50 x 18: 17 19: 07 18: 32 18: 34 x x 18: 57
18: 40 19: 06 19: 53 19: 21 19: 23 x 19: 45
19: 25 x 19: 52 20: 32 20: 07 20: 09 x x 20: 32
20: 00 x x x x 20: 31 21: 08 20: 46 20: 48 x x 21: 11
20: 40 21: 07 21: 58 21: 23 21: 25 x 21: 47
21: 30 x 21: 57 21: 58 22: 12 22: 14 x x 22: 37
22: 30 x x x x 23: 01 23: 02 23: 16 23: 18 x x 23: 41

Myrtle Adana Watches 2019

Adana Mersin Jam Tren
Adana Mersin Jam Tren

Adana Penawaran Khusus

  • Harga Tiket Adana Mersin 2019: Lengkap: £ 7.5 Siswa: 6.25 Tiket Tiket TL: 12 TL
  • Harga Tiket Adana Tarsus 2019: Lengkap: £ 5.5 Siswa: 4.5 Tiket Tiket TL: 9 TL
  • Harga Tiket Adana Yenice 2019: Lengkap: £ 4 Siswa: 3 Tiket Tiket TL: 6 TL
  • Langganan Adana Mersin 2019 (Saben wulan): Lengkap: £ 150 Siswa: £ 120

TCDD CONSULTING AND RESERVATION PHONES

Nomer telpon kothak stasiun stasiun sepur lan jam bukaan.

KONTAK KENYATAAN ADANA

Tel: 0322 453 31 72 (05.30-21.30)

KONSEP STARAT MERSİN

Tel: 0324 231 12 67 (05.30 - 21.30)

Panelusuran News Railway

1 Komentar

komentar