Kabatas Bagcilar Tram Times

Kabatas Bagcilar Tram
Kabatas Bagcilar Tram

Kabatas Bagcilar Tram Times: 19,3 Km Fase pisanan garis kasebut dibangun ing antarane Sirkeci lan Aksaray lan dibukak ing 1992. Garis sing dihubungake menyang Topkapı lan Zeytinburnu arah banjur diterusake menyang Stasiun Eminönü. 29 Ing wulan Juni 2006, wis nyambung karo Kabataş kanthi nyebrang Jembatan Galata.

Ing wilayah Kabataş, nyambung karo Yenikapı Haciosman Metro Line liwat Taksim Kabataş Funicular Line lan kanthi mangkono 4. Pengiriman antara Bandara Levent lan Atatürk diwenehake dening sistem rel. Kabeh stasiun Zeytinburnu - Bağcılar Line, sing dilebokake ing layanan ing 2006 lan dioperasekake kendharaan trem tingkat ndhuwur, digawe kompatibel karo tram tingkat ngisor mung sawise siji minggu lan 3 digabung karo T2011 Line tanggal 1. Kanthi panaliten iki, transportasi rel langsung saka Bağcılar menyang Kabataş wis diwenehake.

Ing rute kasebut dibangun, jumlah perjalanan saben dina, sanajan kanthi potensial penumpang 320.000 (Rata-rata), yaiku Ekspedisi Kabataş Bağcılar 295 ing siji arah. Line Kabataş-Bağcılar Tram Line kanthi stasiun 31 nglayani antara jam 06.00 lan 00.00. Wektu ekspedisi udakara 65 menit Frekuensi perjalanan siji-liya yaiku 2 saben menit.

INFORMASI BISNIS

Jalur Panjang: 19,5 Km.
Jumlah Stasiun: 31
Jumlah Wagons: 92
Waktu ekspedisi: 70 menit
Jam Operasi: 06: 00 / 00: 00
Penumpang saben dinane: 265.000 penumpang / dina
Frekuensi ekspedisi: jam 2 saben jam.

Stasiun Trap Kabatas Bagcilar

Stasiun ing kabeh baris cocok kanggo operasi kendaraan trem tingkat ngisor lan pintu masuk kanggo akses ora aktif dibangun kanthi ramps miturut kondisi teknis cocok kanggo akses ora diaktifke. Mung stasiun Topkap dibangun ing jembatan Topkapı lan diakses dening lift.

Kababaş Bağcılar Transamères Garis Transmission

Jalur trem Kabataş-Bağcılar dianggep dadi salah sijine garis spine sing nduweni kapasitas lan rute sing dhuwur, saengga nyedhiyakake transfer menyang kendaraan umum liyane ing sawetara titik ing rute kasebut.

  • M1B Yenikapı-Kirazlı metro baris ing Bağcılar Station,
  • M1A Yenikapı-Atatürk Stasiun metro lan Line metrobus ing Stasiun Zeytinburnu,
  • Cevizligaris metrobus ing Stasiun Asrama Mahasiswa Bağ-Atatürk,
  • Baris trem T4 Topkapı Mescid-i Selam ing Stasiun Topkapı,
  • M1A Yenikapı-Atatürk Airport lan M1B Yenikapı-Kirazlı jalur metro ing Yusufpaşa Station,
  • M2 Yenikapı-Hacıosman metro baris lan Marmaray operasi ing Aksaray Station,
  • M2 Yenikapı-Haciosman metro baris ing Laleli-Istanbul Universitas Station,
  • Operasi Marmaray ing Stasiun Sirkeci,
  • Stasiun Eminönü karo bisnis segara,
  • F2 Karaköy-Beyoğlu jalur tunnel historis lan sarana maritim ing Stasiun Karaköy,
  • Ing Stasiun Kabataş, transfer bisa digawe menyang garis funikular F1 Taksim-Kabataş, City Lines, IDO lan mesin laut.

Stasiun Trap Kabatas Bagcilar

  1. Bagcilar
  2. Güneştepe
  3. Yavuzselim
  4. bulbous
  5. tukang nyerang
  6. Gungoren
  7. Merter Textile Centre
  8. Hubungi Mehmet langsung
  9. Zeytinburnu
  10. Mithatpaşa
  11. Akşemsettin
  12. Merkezefendi
  13. Cevizlijaminan
  14. Topkapı
  15. Pazartekke
  16. Anchor-Şehremini
  17. Fındıkzade
  18. Hasseki
  19. Yusufpaşa
  20. Aksaray
  21. Laleli
  22. Beyazıt
  23. Çemberlitas
  24. Blue
  25. Gulhane
  26. Sirkeci
  27. Eminonu
  28. Karakoy
  29. pabrik gegaman
  30. hazelnut
  31. Stone

Kabatas Bagcilar Tram lan Peta Metro Istanbul

Istanbul Metro Map, Peta Istanbul Tram: Kabeh peta sistem transportasi umum Istanbul bisa ditemokake ing peta ing ngisor iki:

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar