Kapan Mbukak Line Speed ​​Speed ​​Karaman Konya?

karaman konya baris kacepetan dhuwur
karaman konya baris kacepetan dhuwur

Kapan Mbukak Line Speed ​​Speed ​​Karaman Konya ?; Wakil Partai Republik Karaman Wakil Av. İsmail Atakan Ünver melu negosiasi anggaran Kementerian transportasi lan infrastruktur ing Hukum Anggaran Pemerintah Pusat Taun 2020, sing dibahas ing rencana Parlemen lan Komisi Anggaran. Dheweke takon karo Menteri Turhan babagan proyek sing direncanakake lan terus-terusan ing Karaman.

Ing sesi ing ngendi anggaran saka Menteri transportasi lan Infrastruktur dibahas; sadurunge takon nasib Sepur kanthi kacepetan dhuwur sing digawa menyang agenda dening Majelis Umum parlemen lan pitakonan ditulis. Unver ing wicara; "Pak. Presiden lan Komisi Komisi Anggotan, para kanca Lütfi Elvan kita bakal rampung ing wektu sing cendhak sajrone Kementrian transportasi sajrone periode 2014 Konya-Karaman konstruksi sepur kanthi cepet ora rampung, nanging saben taun 'taun iki bakal rampung.' prajanji. "

FINISH AT BARI 2020

Remindednver ngelingake manawa ana komentar babagan garis Sepur Konya-Karaman High-Speed ​​yen Walikota Karaman pisanan rampung ing Januari 2016. Sonra Mengko, Manager Umum TCDD ing 2016 ing wulan Agustus İsa Apaydın Perdana Menteri Binali Yildirim ing 2017 ujar, 'Bakal mbukak taun ngarep.' Ing wulan Maret, Menteri Pengangkutan 2018 Ahmet Arslan ujar, 'Bakal mbukak ing pungkasan taun iki.' Presiden Erdogan ing Juni 2018 'Taun iki bakal mbukak ing pungkasan.' ngandika. Kita rampung 2018, ora dibukak; Ing wulan Januari 2019, kita uga takon marang Menteri sing ana saiki, ayo padha takon sampeyan. Kita takon pitakonan sing ditulis ing gerakan kita. Sampeyan ujar manawa 2019 bakal mbukak ing separo kaping pindho taun, nanging statement 21 Oktober 2019'da lan komisi anggaran sing diwenehake marang sampeyan ing buku sampeyan ujar manawa nganti 2020. Kita ngarepake layanan iki, paling ora kanggo 2020 ..

Ora ana AIRPORT, JAMINAN ENVIRONMENTAL lan ÇAMLICA VIADU!

Ing buku sing dikirim dening Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur menyang Komisi Rencana lan Anggaran, sing kalebu proyek lan kegiatane; Wakil CHP Unver nyatakake manawa Bandara Karaman, dalan cincin lan proyek Çamlıca Viaduct ora kalebu; "Nalika bandara 51 kasebut ing kutha iki, Bandara Karaman ora disebutake ing buku gedhe iki. Iki nunggu sampeyan saka Bandara Karaman. Kajaba iku, ing buku sing sampeyan sebut babagan proyek dalan cincin; Proyèk dalan Karaman ring ora kalebu ing buku iki. Lan maneh, 'Turkey paling gedhé, bakal viaduct paling inggil.' uga disebut Çamlıca Viaduct ora kalebu ing buku iki; Iki minangka tumindak sing nyedhiyakake sambungan antara Mut-Ermenek. "

FINISH AS ANTARI PUTIH

Ünver nglanjutaké tembung kaya mangkene: "Ermenek minangka kabupaten nalika lair Presiden Presiden Lütfi Elvan. We would like to thank Mr Elvan for this services. Muga-muga sampeyan ngrampungake proyek sing diwiwiti Pak Elvan sajrone Kementrian transportasi atas jenenge Karaman minangka kasus kesetiaan. "

KANGGO NAK TENGOK MENTERI TURHAN

Ing sisih liya, Ünver takon marang Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan babagan proyek sing dikarepake Karaman bakal rampung. Uz We nunggu jawaban kanggo pitakonan kasebut .. Mangkene pitakonan Unver takon Menteri Turhan:

  • Napa Bandara Karaman, dalan cincin lan Çamlıca Viaduct, sing sadurunge dilebokake ing program investasi, ing buku 832 sing disiapake dening Menteri lan dikirim menyang Komisi Rencana lan Anggaran? Apa sing bakal kedadeyan karo proyek kasebut?
  • Kapan dalan menyang Bucakkışla sing nyambung karo Karaman lan Ermenek bakal rampung?

  • Apa angel banget nalika nggawe kereta api antara Konya lan Karaman kompatibel karo jam kerja?

KONYA KARAMAN YHT Kanthi 40 MINIT

Kanthi rampung ing jalur Sepur kanthi Konya-Karaman, 40 menit saka Karaman nganti Konya, 2 jam 10 menit menyang Ankara, lan 5 jam menyang Istanbul bakal kasedhiya.

Garis sepur kecepatan Konya-Karaman sing bakal nyuda wektu transportasi ing antarane Konya lan Karaman tetep bisa kerja sajrone 40 menit.

Pakaryan nglamar terus ing jalur sepur kanthi jarak 1 km sing bakal nyuda jarak antara Konya lan Karaman saka 18 jam 40 menit nganti 102 menit. Nalika garis sepur kacepetan Konya Karaman wis rampung, penumpang sing lunga saka Karaman bisa gampang lelungan menyang Istanbul utawa Ankara liwat Konya. Mangkono uga sing saka Istanbul lan Ankara bakal bisa menyang Karaman liwat Konya. Ana 21 struktur seni, 20 underpass kendharaan, 15 overpass kendaraan lan 56 underspes pejalan kaki antarane Konya lan Karaman. Kabeh stasiun ing baris Konya-Karaman diowahi supaya wong cacat bisa nggunakake stasiun kanthi ora pati cetho.

40 menit saka Konya menyang Karaman, 2 jam 10 menit menyang Ankara, lan udakara 5 jam menyang Istanbul

Jalur sepur kanthi kacepetan kanthi jarak 102 km ing antarane Konya lan Karaman digawe kanthi garis dobel, listrik lan menehi tandha. Ing karya kasebut, platform penumpang lan mbukak beban ing Stasiun Karaman uga disesuaikan karo kedatangan lan pamitan sepur kanthi kacepetan dhuwur. Sawise tuntas garis kasebut, bakal bisa tekan Konya saka Karaman sajrone 40 menit. Kanthi tuntas saka garis lan sepur kanthi kacepetan kanthi cepet, Ankara bisa dirambah ing 5 jam lan 2 menit kanthi bis, lan bisa tekan ing Istanbul sajrone 10 jam. Konstruksi Stasiun YHT, sing bakal kalebu kabeh jinis piranti sosial lan budaya kanggo para penumpang ing Lokasi Pasar Gandum ing Konya, diterusake kanthi rute sepur kanthi cepet.

Sasampunipun rampung garis sepur kacepetan Konya Karaman, jalur sepur kacepetan Eregli-Ulukisla-Yenice bakal nyambung menyang Mersin.

TURKEY MAP SPEED TRAIN

Panelusuran News Railway

1 Komentar

  1. Bukaan baris anyar apik, nanging uga penting banget yen duwe papan gratis ing garis kerja sing wis ana? Sampeyan ora arep e utawa 1?
    Aku mikir panguwasa ing wiwitan TCDD pasif lan ora kompeten.

komentar