EGO Nampa Pengusaha Bus Wanita 10 menyang Kendaraan Umum

kendaraan transportasi ego bakal entuk soforu bis wadon
kendaraan transportasi ego bakal entuk soforu bis wadon

EGO Nampa Pengusaha Bus Wanita 10 kanggo Pengiriman Umum; Direktorat Jenderal EGO Ankara Metropolitan Direktorat mbukak ujian kanggo makarya pembalap bis wanita 10 ing kendaraan transportasi umum.

Calon pembalap wanita 10 Capital City sing ngetrapake EGO kanggo pagawean ngetokake kringet ing ujian oral lan praktis.

KOLEJ TRANSPORT KOLEKTIF

Calon sing wis diteliti karo ujian oral, EGO 5. Dheweke diuji tes praktis babagan teknik manuver lan nyopir ing wilayah kasebut.

Manajer Umum EGO Nihat Alkaş, nyatakake yen calon calon sing sukses ing ujian sing dievaluasi dening pejabat Komisi EGO bakal ngliwati drive drive babagan teknik nyopir maju, ditimbali karo calon sopir wanita lan ujar:

Iyla Kanggo dhawuhe Walikota Mansur Yavaş, kita ngatur tes iki kanggo njaluk driver wanita 10. Kita pengin maju kanthi pendekatan sing beda kanthi nggawa keanggunan wanita menyang lurung-lurung ing Ankara. Muga-muga proses iki bisa migunani kanggo EGO lan kanca-kanca sing melu ujian. Yen kita bisa nambah jumlah bis ing mangsa ngarep, kita pengin nambah jumlah pembalap. Kita uga seneng nuduhake rasa seneng ing kene. "

THANKS TO THE CHAIRMAN YAVAŞ

Defne Durusu, pembalap sing melu uji kasebut, ujar “Aku sepisanan dadi driver bis. Aku kepengin banget kanggo nyopir bis. Aku njupuk pelajaran babagan iki. Wong tuwaku ora ngerti babagan aplikasi proyek iki. Yen aku nyewo, kulawarga bakal kaget.F Fadime Özaslan ujar, orum aku kerja minangka buruh ing pabrik. Aku kepengin banget nduwe mobil gedhe. Aku ngaturake matur nuwun kanggo Presiden Mansur amarga menehi kesempatan kerja kaya ngono kanggo wanita ..

Pembalap liyane sing jenenge Burcu Güvercin, sing negesake manawa wanita bisa nggawe bis bis tanpa ana kangelan lan yen Metropolitan Municipality ndhukung pemahaman iki sing nyegah diskriminasi sosial, ujar, orum Aku percaya manawa wanita bisa nangani saben pakaryan. Aku utamane matur nuwun kanggo Walikota Mansur Yavaş amarga menehi kesempatan iki ..

kendaraan transportasi ego bakal entuk soforu bis wadon
kendaraan transportasi ego bakal entuk soforu bis wadon

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar