Kritik Umur Wis Ditingkatake Kertu Langganan Diskon Siswa ing Ankara

kertu pelanggan diskon ing Ankara
kertu pelanggan diskon ing Ankara

Kritéria umur wis diangkat ing Kertu Langganan Diskon Siswa ing Ankara; Terus dadi kontribusi kanggo anggaran siswa kanthi janji janji aplikasi kertu langganan bulanan diskon bulanan ing Ankara Mansur Yavaş sing ditindakake kaping pisanan ing Ankara.


20 miwiti aplikasi Wiwit wulan Oktober, ewu siswa 46 ewu entuk manfaat saka aplikasi langganan diskon kanggo watesan umur 27 babagan panjaluk angkat Presiden Yavaş'tan, para siswa ing sistem pendidikan formal entuk kabar anyar.

Ngilangi kritéria umur wis disetujoni karo keputusan Dewan EGO, lan sawise rapat UKOME, watesan umur 27 resmi bakal ilang nalika umur entuk manfaat saka kertu langganan diskon.

PELAJAR INGGRIS, PRESIDEN GAVE SLOW INSTRUKSIF

60 TL minangka ijolan kanggo aplikasi kertu langganan bulanan 200 munggah pesawat kanthi kesempatan kanggo lelungan kanthi siji siswa penny 30, loro liwat media sosial lan Biru Tabel pengin nambah watesan umur.

Presiden Yavaş menehi pandhuan kanggo Direktorat Jenderal EGO kanggo entuk luwih akeh wong saka aplikasi sing menehi dhukungan serius marang ekonomi para siswa lan menehi pitunjuk kanggo mbusak kritéria umur.

Kabeh siswa ing sistem pendidikan formal (sekolah tinggi, digandhengake, sarjana, pendhidhikan lan sekolah menengah) ing ibukutha bakal bisa entuk manfaat saka kertu langganan diskon saben wulan ing bis EGO, ANKARAY, Metro lan Teleferic. Batine umur Open Education siswa bakal diterusake nalika umur 27 lan ngisor.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar