Pangiriman Gratis Amazon

kiriman ekspres amazon gratis
kiriman ekspres amazon gratis

Amazon.com.t punika 300 nawakake layanan Pengiriman Ekspres gratis kanggo tuku liwat TL. 28 sajrone tanggal Jumuah lan Rebat Senin paling apik wiwit wulan Nopémber nganti 2 Desember Amazon.com.t punika Layanan kasebut, sing bakal bener kanggo produk sing didol lan dikirim, bakal menehi pilihan kanggo pengiriman ekspres gratis.
Istanbul, 28 / 11 / 2019- Amazon.com.t punikaLayanan "Gratis Express Delivery" ing limang kutha kalebu Istanbul, Izmir, Ankara, Bursa lan Kocaeli. 28 bakal kasedhiya kanggo produk sing didol lan dikirim dening Amazon.com.tr sajrone jangka dina Jumuah lan diskon Senin paling apik ing antarane November lan 2 Desember, lan bakal ditawani pilihan "Gratis Express Delivery" kanggo 300 TL lan ndhuwur pesenan.

Pesenan Sipariş bakal dikirim sabanjure ing Istanbul gün

Direktur Operasi Amazon.com.tr Hakan Karadoğan: uz Kita terus nawakake pelanggan ing Istanbul dina iki dina pengiriman layanan sajrone dina Jumuah lan diskon Senin Best. Selaras karo pendekatan sing dituju ing pelanggan, kita banget nderek umpan balik pelanggan lan terus nambah layanan anyar supaya pengalaman belanja luwih gampang lan luwih cepet. Contone, ing Istanbul saiki Amazon.com.t punika pelanggan bakal bisa nampa pesenan sesuk. Layanan kasebut bakal kasedhiya ing macem-macem kategori, saka buku menyang ponsel, komputer menyang peralatan rumah tangga cilik. "

Layanan kasebut, sing diaktifake kanthi mriksa pilihan "Gratis Express Delivery Ödeme ing kaca pambayaran, kanthi otomatis bakal nyuda biaya kirim saka jumlah total. Konsumen bakal bisa ngakses produk sing dituku kanthi gratis lan cepet sajrone diskon. 2 bakal dilanjutake nganti akhir layanan Pengiriman Gratis Express Desember bakal kasedhiya ing kabupaten sing dipilih ing Istanbul (kajaba Adalar, Silivri lan Çatalca), Ankara, Bursa, İzmir lan Kocaeli ing kabupaten sing dipilih lan kanthi kapasitas batesan sing winates. Pelanggan Amazon.com.tr bisa terus entuk manfaat saka layanan "Gratis Standard Delivery" kanggo 5 TL lan ndhuwur pesenan. "Pangiriman Express gratis çıkıy minangka layanan tambahan kanggo pangguna sing toko 50 TL lan ndhuwur. "Pangiriman Gratis Gratis" Amazon.com.t punika ditrapake kanggo produk sing adol lan dikirim.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar