IMM Ngatur 'Bengkel Smart City'

kutha cerdas sing diatur dening ibb
kutha cerdas sing diatur dening ibb

Diatur dening Bengkel 'Smart City' IMM dianakake; Bengkel N Smart City "sing dikelola dening Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Dinas Perdagangan Kota cerdas, 8 dianakake tanggal November Jumuah ing Florya Crowne Plaza Hotel kanthi partisipasi raksasa teknologi nasional lan internasional.

Turki lan workshop langgeng kabeh dina karo partisipasi perusahaan ngembangaken teknologi urban planning pinter ing donya, Istanbul kang Smart Kutha ganti wujud cara lokasi ing peta Intelligent urbanisasi, obyek internet (IOT), Big data, Intelligence Ponggawa lan Solutions Analytical produk lan layanan dikembangaké dening perusahaan sing masalah rembugan kanthi rinci.

IMM, perusahaan gabungan; ISBAK, Isttelkom, Belbim, ISKI, IETT lan akeh perusahaan teknologi sing melu ing bengkel kasebut, perusahaan teknologi bisa nawakake kanggo masarakat Istanbul babagan produk lan layanan teknologi ditambah nilai paling anyar sing dikenalake.

Buta Teknologi Nuduhake Pengalaman lan Produk

Ing pidato pambuka, Erol ÖZGÜNER, Kepala Dinas Komputasi, menehi informasi babagan pandangan IMM babagan Smart City Technologies ing wektu anyar, posisi sing bakal ditindakake IMM ing proses iki lan kepiye rencana ngrancang layanan integrasi teknologi menyang warga Istanbul. Dheweke ngandhakake, kabeh investasi teknologi ing jaman anyar direncanakake kanggo nambah kualitas urip masarakat Istanbul. Özgüner negesake yen investasi sing bakal ditindakake yaiku investasi umum lan mula dheweke pengin nggawe keputusan sing tepat kanthi ngrungokake kabeh pamilik produk ing pamilihan produk teknologi.

Banjur, IMM lan kabeh peserta, Perencanaan Smart City, Internet of Things (IoT), Big Data, Artificial Intelligence and Analytical Solutions digawe karo presentasi raksasa teknologi internasional kayata Amazon, Google, ATOS lan Huawei, uga presentasi perusahaan anjog kayata Koç Digital lan Turkcell lan infrastruktur teknologi negara kita. masalah sing dideleng. Perusahaan kasebut nyebutake solusi teknologi anyar lan entuk manfaat kanggo nggunakake ing IMM.

Ing bengkel kasebut, komponen IoT Platform kanggo Istanbul, lapisan, layanan, pendekatan kutha, wilayah kanggo kerjo bareng karo IMM lan kemungkinan entuk IMM dibahas, sauntara kesulitan kanggo ngetrapake sistem ing Istanbul digawa menyang agenda.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar