Langkah pertama kanggo Subway Karabağlar

langkah pisanan kanggo sepur Karabakh
langkah pisanan kanggo sepur Karabakh

Langkah Pisanan kanggo Subway Karabağlar; Perbandaran Metropolitan İzmir bakal kalebu Karabağlar ing jaringan transportasi ril. Tender proyek lan konstruksi kanggo baris metro Halkapınar-Karabağlar diwiwiti.

Perbandaran Metropolitan İzmir njupuk langkah anyar kanggo ngembangake jalur sistem rel 179 kilometer. İzmir Metropolitan Municipality Suburban lan Rail System Investigation Department, tender kanggo proyek jalur Halkapınar-Karabağlar metro. Tender kasebut dileksanakake lan tendha ditampa. Yen ora ana kabotan sajrone periode legal, kontrak kasebut direncanakake kanggo ditandatangani karo perusahaan sing menang ing Desember 2019.

Konstruksi wis samesthine diwiwiti rong taun

Proyek pungkasan bakal rampung dening 2020. Sabanjure, aplikasi "disetujoni" bakal ditindakake dhisik ing Direktorat Umum Investasi Infrastruktur ing sangisoré Kementerian transportasi lan Infrastruktur lan banjur dadi presiden Strategi lan Anggaran. Periode iki diwiwiti udakara rong taun. Proses konstruksi lan konstruksi konstruksi bakal diwiwiti karo inklusi proyek ing program investasi. Garis 28 kilometer ing njero lemah bakal dibangun ing njero lemah. Yen ora ana wektu tundha ing proses persetujuan, pambangunan garis metro Halkapınar-Karabağlar bakal diwiwiti kanthi rong taun.

"Kita bakal sinau Izmir nganggo jaring wesi"

Walikota Mayor Muncopolitan Izmir Tunc Soyer, Rencana Master transportasi Izmir Utama ing garis metro, Halkapinar-Konak-Bozyaka-Eskiizmir Street-Gaziemir-Tapak Anyar-Adnan Menderes Bandara bakal dibangun, ujar. Soyer negesake manawa pengeboran udakara 16 ewu meter bakal ditindakake sadurunge konstruksi. Nomer lan lokasi stasiun durung jelas. Kabeh bakal ditemtokake sajrone fase proyek, sajrone data statistik lan liwat survey sing ditindakake karo warga negara kita. Saliyane proyek subway Buca sing isih ana, Narlıdere uga nyakup garis sepur Karabağlar ing agenda kita. Kanthi kabeh proyek kasebut, kita bakal ngiwa langkah sing penting banget kanggo nyulam İzmir kanthi jaring wesi.

Garis metro Halkapınar Karabağlar
Garis metro Halkapınar Karabağlar

Peta Izmir Metro

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar