Pancuran perdamaian ing Erzurum dilebokake menyang layanan

layanan pinari viadugu tentrem dibukak
layanan pinari viadugu tentrem dibukak

Salah sawijining proyek penting Erzurum Metropolitan Munisipal Perdamaian Spring, Wakil Ketua Partai AK. Dr. Numan Kurtulmuş'un rawuh ing upacara iki dibukak kanggo layanan.

  1. Kapentingan sing apik dituduhake nalika mbukak investasi raksasa sing nyambung ing Yıl Avenue menyang Şükrüpaşa lan nyedhiyakake penawaran transportasi. Wakil Ketua Partai AK Kurtulmuş, sajrone pidato ing upacara kasebut, negesake pentinge industri pertahanan. Ul 70 persen gaman lan amunisi sing digunakake ing Operasi Spring Spring yaiku domestik. Turkey ora Turkey lawas, 'Hot' Nalika sampeyan ngomong ana awal, Recep Tayyip Erdogan, wong bakal langkah aside lan lagi obah ing Kepemimpinan heroik kang, "ngandika. Kurtulmuş nyathet yen Erzurum minangka salah sawijining kutha lan benteng perjuangan kanggo mbebasake lan dheweke ngucapake rasa seneng banget nalika menehi jeneng 'Peace Spring' menyang viaduct pambukaan. Dibebasake, dheweke ujar: "Musim Panas Damai minangka operasi sing penting. Amarga ning negara iki nduweni rega sing abot. Geografi iki, sing diarani negara-negara Anatol lan bawana, dadi pusat kabeh geografi iki, sing diarani bulan sabit Anatolia, Timur Tengah, Palestine, Irak lan Baghdad ing saindenging sejarah. Padha mikir, 'Turkey Turkey kuna,' Kita wrote layang bali menyang ngendi lagi, kita uga mampir ing pinggiran, ngendi padha ', nanging ana soko padha kelalen. Turkey ora Turkey lawas. Fountain Operasi Peace numpes corridors teroris saka cara kanggo ngilangke crah antarane nyokot wong, padha digawe kanggo nyegah teroris kene liwat ketik teks utawa teken menyang sudhut Turki. Operasi Peace Spring digawe kanggo nutup akun saka wong-wong sing pengin mbukak maneh akun kanthi kepahlawanan saka mbah-mbah kita abad kepungkur. Dr. Numan Kurtulmuş, ing pidato kasebut padha karo semut atom saka Walikota Erzurum Mehmet Sekmen. Kurtulmuş ujar, "Iki minangka kesempatan penting lan kasempatan duwe otak ing Erzurum ... Kita ngerti manawa tumindak kaya semut atom. Muga-muga Gusti Allah maringi luwih akeh layanan. Gubernur Erzurum wis sregep, kaya semut atom. Sajrone aturan Partai AK, layanan apik diwenehake karo gubernur lan menteri kita ..

Pakaryan penting kanggo EK ... "

Erzurum Metropolitan Walikota Mehmet Tab ngandika, "pendekatan reformist Presiden Kita Mr. Recep Tayyip Erdogan kang, kang menehi pamaréntah ing Turki, thanks kanggo Horizons anyar kang persepektif visionary lan ing ngarep kita luwe, sing kang Muji We manggon ing wektu kuwi," ngandika. "Yen kabeh wektu sadurunge Partai AK dianggep, bisa ditampilake; Pamrentah lokal wis entuk identitas asli karo Partai AK, Başkan ujar Presiden Sekmen, ujar manawa: "Proyek kotamadya wis nate maju lan pamrentah lokal wis diwenehi gaya khusus lan gaya sing beda banget ... Alamat gaya kasebut mesthi dadi 'Munisipalitas Partai AK' ... Dadi akeh banget ... Saka perencanaan kutha nganti perencanaan daerah ing kotamadya AK Partai ... Saka rekayasa infrastruktur, susunan superstruktur ... Saka estetika menyang budaya, seni lan olahraga Saka tatanan sejarah lan budaya kanggo perlindungan lingkungan, mula akeh sing ditandatangani. Model kotamadya kanthi fokus ing pembangunan lan wutah wis dikenalake. Thanks kanggo pangerten AK Partai babagan pamrentah lokal ……

Z ERZURUM DITENENGKE ING PENTING CENTER ”

Walikota Mehmet Sekmen ujar manawa Erzurum dadi pusat daya tarikan investasi sing diwujudake ing kutha kasebut. Presiden Sekmen terus kaya ing ngisor iki: Erzurum Erzurum, sing wis dadi pusat atraksi karo layanan sing kita lakoni lan proyek-proyek sing kita lakoni, ngembangake, tuwuh lan ganti karo saben dina sing lagi dilalekake. Sampeyan bisa uga kelingan, wilayah iki kita wis kalebu sawah lan papan kosong nganti saiki ...

Suwe-suwe, tuwuh, ngrembaka, ngembang lan wis dadi salah sawijining pusat pemukiman Errurum sing paling apik, sing saiki ana atusan ewu penduduk. Sanajan minangka bagean saka pusat kutha, sampeyan ngerti manawa; akses menyang wilayah iki sregep banget lan angel. Selaras karo panjaluk lan pangarepan sing kuat saka sampeyan, kita, kepiye bisa nyambung pusat kutha Erzurum lan wilayah Şükrüpaşa kanthi cara sing paling cendhak, kita mulai nggoleki cara kasebut lan kita nerusake proyek iki. Thanks kanggo layanan iki, warga sing manggon ing wilayah kasebut bakal entuk kesempatan kanggo tekan pusat kutha kanthi wektu sing luwih cendhek. Kajaba iku, tumindak iki ora mung nyepetake jarak transportasi. Ing wektu sing padha Şükrüpaşa bakal nggawe wilayah kita luwih apik lan bakal nggawe wilayah atraksi anyar ing kene. Wiwit njupuk kantor, kita wis nindakake paling apik kanggo macem-macem, nganyari lan adaptasi jaringan transportasi miturut kabutuhan saben dinane. Sampeyan ngerti, karo karya liyane sing saiki ditindakake, kita nyambungake wilayah Şükrüpaşa langsung menyang dalan bandara. Kajaba iku, kita nggawe underpass banget migunani saka kampus universitas menyang arah Yıldızkent lan dilebokake menyang layanan. Yen karya kita wis rampung, semangat mbukak liyane, muga-muga bisa manggon maneh. Pungkasane, saiki kita ngembangake, nganyari, njaga lan ndandani jaringan transportasi anyar ing saindenging Erzurum. Amarga butuh layanan; Kita ora mikir babagan nyimpen dina, kita mikir babagan masa depan Erzurum lan kabutuhan sesuk. In Sawise pidato kasebut, investasi raksasa dibukak.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Perolehan Perolehan: Instrumen Tes Tuku Kanggo Proyek Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar