Perjalanan Bus kanggo Wong Kurang Upaya ing Izmir Bakal Luwih gampang

lelungan bis cacat ing Izmir bakal nggampangake
lelungan bis cacat ing Izmir bakal nggampangake

Wisata Bus saka Wong Kurang Upaya ing İzmir Bakal Luwih gampang; Kanggo nggampangake wong-wong sing duwe cacat sing nggunakake transportasi umum ing Izmir, Direktorat Umum ESHOT nggulung. Kanggo ngetrapake sistem ponsel, mandeg lan sistem peringatan bis, pandangan saka organisasi non-pemerintah sing makili wong cacat.

Izmir Metropolitan Munisipalitas Direktorat ESHOT, sing mutusake kanggo ngetrapake langkah-langkah kanggo nyuda kesulitan sing dialami wong-wong cacat kanthi transportasi kanthi bis, ketemu karo asosiasi lan warga negara sing cacat. Ing rapat kasebut kanggo ijol-ijolan informasi, wakil saka asosiasi cacat nyritakake babagan masalah lan saran solusi kanggo Pengurus Umum ESHOT Erhan Bey lan manajer kabeh unit sing gegandhengan.

Panjaluk prioritas tumrap wong cacat ing transportasi

Perwakilan saka komunitas cacat; Stasiun lan sistem audio ing-mobil lan peringatan video kudu ditulis. Lokasi bis nyedhaki mandeg, pirang-pirang menit bakal teka, supir bis ing mandeg warga cacat supaya bisa langsung nyedhaki informasi kasebut, kendharaan nyedhaki lan tekan informasi mandeg, kayata aplikasi swara lan video dijaluk dilaksanakake. Wakil cacat uga ngeluh manawa bis ora bisa nyedhaki mandheg amarga parkir kendharaan pribadi sing haram.

Ngluwihi: Kita seneng banget babagan sampeyan

Erhan Bey, Manajer Umum ESHOT, ngrungokake kabeh peserta lan nggawe statement ing ngisor iki: iniz Panjaluk sampeyan bakal dianggep; praktik lan peraturan anyar bakal direncanakake ing arah iki lan bakal ditindakake kanthi cepet. Nganti iki rampung; Kaping pisanan, sistem peringatan para validator ing bis kita bakal diaktifake maneh. Pembalap kita bakal diwenehake informasi lan latihan kanggo nggawe dheweke luwih sensitif nyedhaki mandeg lan ngerteni penumpang sing ora dipateni. Kita bakal ngubungi Kantor Polisi Provinsi kanggo nyegah parkir parkir. We Care akeh bab sampeyan. Komunikasi kita bakal terus kanthi kekuatan ”.

Sapa sing melu?

Asosiasi Panglima Visual Kontemporer, Kelompok Pemuda lan Olahraga Kontemporer Izmir Visual, Asosiasi Pendhidhikan Visual ing Visual, Asosiasi Eşpedal, Penterjemah Bahasa lan Pelatih Asosiasi lan peserta individu.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar