Garis Keretapi Kars Edirne bakal dadi salah sawijining Rukun Penting Jalan Raya Generasi

line karéta kars edirne bakal dadi salah sawijining kolom utama ing dalan kasebut
line karéta kars edirne bakal dadi salah sawijining kolom utama ing dalan kasebut

Kars Edirne Railway Line bakal dadi salah sawijining pilar penting ing Jalan Generasi; Generasi sing bid Turkey kanggo dalan "Central Dalan" wis diwiwiti kanggo Dhiskusi ing cara liyane nyoto. Pers Cina menehi komentar, baris Kars The Kars Edirne supaya bisa digabung menyang garis Baku Tbilisi Kars bakal dadi salah sawijining pilar uşak Generation Road.

Pindah saka kutha Xi'an, China, menyang ibukutha Ceko, Prague, sepur Belt Road minggu kepungkur sadurunge garis Baku Tbilisi Kars lan banjur nggunakake gema Marmaray ing Istanbul terus gema. China lelampahan Sepur saka Eropah menyang days 18 kanggo download lelampahan sukses lan kaluwihan geografis wigati Turkey kang sapisan maneh ing ngarep atos. Ing konteks iki, Turkey wis ana kanggo China Sabuk Road Project "Central Dalan" Ing idea saka iku diucapake luwih cetha.

TERMINAL GAMPANG AKU ING

media Cina Turki "Central Dalan" wiwit ngomong liyane babagan nawarake. Analiz Garis sing bakal dibangun saka Kars menyang Edirne lan bakal diintegrasi menyang garis Baku-Tbilisi-Kars bakal dadi kolom Belt Road sütun, ujar analisis ing agensi berita resmi Xinhua. Analisis barang-barang listrik China Railway Express sing nggawa kereta api 820 meter jarak dawa ing Bosporus saka Asia menyang Eropa kanggo ngliwati Proyek Generation Road minangka indikasi babagan jumlah ekonomi sing direkam. Analisis ing rute sepur kritis ing Turki marang Xinhua iki digawe, uga bandar ing emphasis. uga karo News saka sepur uga bandar ing Turki narik kawigaten manungsa waé menyang terminal input bisa dadi Eropah China. Bangsa Tionghoa wis dadi mitra ing Pelabuhan Kumport ing Avcılar.

Sumber: cinhab punika

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar