Nyolong lokomotif sing dicolong ing Mersin

lokomotif sing dicakot ing myrtle dicolong
lokomotif sing dicakot ing myrtle dicolong

Sawijining lokomotif sing dicekel ing Mersin dicolong. Polisi cepet nyekel dheweke.

Miturut informasi ditampa, Republik Turki State Railways (TCDD) dening warga tuku prosedur tender lokomotif scrapped, anjog kanggo mecahi saka kiwa ing Camping wrecker supaya.

Toko sampah dicolong saka lokomotif Departemen Polisi Tengah ing laporan kasebut, tim sing ditindakake dening riset nemokake lokomotif kasebut ndhelik ing toko liyane kanggo bubar.

Suspect, sing ditahan gegayutan karo kedadeyan kasebut, dibebasake dening panguwasa ukum saka wong sing jenenge BK dibebasake. (menowo katon REGISTER)

lokomotif sing dicakot ing myrtle dicolong
lokomotif sing dicakot ing myrtle dicolong

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar