Oma Paling Terakhir Dadi Dadi Soma

lokomotif uap pungkasan yaiku somanin
lokomotif uap pungkasan yaiku somanin

Locomotif Kukus Terakhir Dadi Soma; Salah sawijining lokomotif uap paling gedhe ing donya, sing wis suwe ora dienggo ing distrik Soma Manisa lan meh busuk, wis siyap dipamerake ing Dataran Istasi.

4, salah sawijining lokomotif 2, sing wis pirang-pirang taun ing Soma, dikirim menyang Gaziantep ing 2016. 1 dipamerake ing pusat kutha ing Balıkesir ing musim panas 2019. Pungkasane, lokomotif uap ing kabupaten kasebut, sing ditindakake kanthi sanget kanggo warga Istasi Mahallesi, bakal dibalekake lan dipamerake ing Dataran Istasi. Lokomotif uap, uga dikenal minangka kereta api ireng ing antarane wong-wong sing wis nggawa kargo lan transportasi manungsa menyang Railway State sajrone pirang-pirang taun lan menehi tandha wektu, bakal nambah visual lan kaendahan sing béda ing Station Square.

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar