Machinist TCDD YHT kanggo Tuku

Machinist TCDD YHT kanggo Tuku
Machinist TCDD YHT kanggo Tuku

TCDD YHT bakal nyewa Machinist - TCDD bakal nggawe Janjian Personel 262: posisi TCDD wis dibukak lan distribusi staf wis diumumake ing 5.Nov.2019. Ing kaputusan diterbitake ing Official Gazette State Railways idle 262 Staff padha klebu.

Kaputusan sing diterbitake ing Jeksa Agung bisa ngetokake saiki Gazette resmi minangka nderek; Ing perusahaan perusahaan lan perusahaan perusahaan, transaksi sing kasebut ing ndhuwur ditindakake ing lingkup Keputusan Hukum Nomer 399.

Kanthi kaputusan saka Presiden, pembatalan lan modifikasi posisi personel sing bakal digunakake lan posisi karyawan sing dikontrak lan posisi lan posisi sing digawe dening PNS ing UU 657 no.

Keputusan Presiden IDRAS

TCDD KHUSUS STAF

Ing woro-woro sing diterbitake, TCDD, Central and Provinsi, Chief Chief, Inspektor, Consultant, Officer, Service Manager, Manager, Chief Expert, Wagon Technician, Chief technician, YHT Mechanic and Psychologist digawe.

Tabel Janjian Staff TCDD

TCDD tengah Kepala Expert 28
TCDD tengah inspector 1
TCDD tengah Advisor 10
TCDD tengah pejabat 26
TCDD provinsi Manajer Layanan 3
TCDD provinsi direktur 15
TCDD provinsi Kepala Expert 19
TCDD provinsi Teknisi Wagon 120
TCDD provinsi Teknisi Kepala 18
TCDD provinsi Engineer YHT 20
TCDD provinsi ahli ilmu jiwa 2
Gunggung 262

Apa ISTIMEWA?

Pembentukan tegese misahake staf. Staff sing diwenehake bakal dipunginaake. Informasi babagan rekrutmen lan janjian internal durung ditemtokake lan keputusan wis ditindakake.

Kanggo woro-woro keputusan Keputusan Presiden 2019 / 373 diterbitake ing koran resmi Klik kene

Sapa sing dadi mekanik lan dadi mekanik bakal nyoba njawab masalah kasebut. Insinyur yaiku pembalap lokomotif listrik utawa diesel utawa lokomotif kereta api uap mawa penumpang utawa kargo.

TUTUP MESIN

Lubricates bagean-bagian mekanik lokomotif lan njupuk langkah-langkah keamanan sing dibutuhake, - Ngoperasikake lokomotif lan ngetutake pesenan gerakan, tarif, sinyal sing diwenehake dening petunjuk lan petugas sepur liyane lan ngontrol gerakan olahraga - Pembaruan suntingan lan tuning sajrone lelungan. - Tetep laporan sawise lelungan rampung lan ngisi buku sing relevan (buku kedadeyan, lsp).

TOOLS lan MATERIAL DIGUNAKAN

Lokomotif (Steam, Diesel, Electric, Diesel-Electric), - Radio, - Model Gerakan, - Screwdrivers, plier, set wrench, macem-macem alat, - Buku Kedadeyan (buku sing ana masalah).

FITUR REQUIRED BY PROFESSION

Sing pengin dadi mekanik; - Bisa nggunakake tangan lan sikil kanthi koordinasi, - Bisa menehi reaksi marang rangsangan kanthi cepet, - Bisa ngrasakake akeh prekara ing wektu tartamtu, - Ati-ati, tanggung jawab, adhem-getih, - Bisa mbedakake warna, - Teteg ing kesehatan mental, - Seneng bisa ngrampungake mesin. lan sing duwe kemampuan mekanik.

LINGKUNGAN LINGKUNGAN LAN KONDISI

Mekanika kudu nglakoni perjalanan amarga padha nggarap area transportasi sepur. Mekanika kudu ing wayah awan, ing akhir minggu utawa ing pesta lan njagong lan ngatur lokomotif. Ing kasus sing jarang, kacilakan bisa uga kacilakan. Dispatcher ing komunikasi karo pandhita, penumpang lan karyawan lokomotif.

KARYA BAWAH LAN PELUANG KARYA

Profesional bisa kerja ing pabrik Railways Negara Turki lan pabrik gula, pabrikasi wesi lan baja lan transportasi penumpang kereta api ing kutha. Populasi sing nambah bakal nyebabake masalah transportasi massal. Salah sijine sarana transportasi massal sing paling irit lan aman yaiku kereta. Ing negara kita, transportasi utawa penumpang transportasi dening alur ora ing tingkat sing dikarepake. Wiwit karcis transportasi penting banget kanggo pangembangan sawijining negara, perlu minangka serangan penting ing lapangan iki ing negara kita. Perkembangan lan pemodenan jalur karcis tegese mekanika luwih akeh ing wektu sing padha.

TEMPAT PENDIDIKAN PROFESIONAL

Latihan mekanik diwenehake ing pusat latihan layanan sing ana gandhengane karo Direktorat Umum Railway State Turki. Kajaba iku, lulusan sekolah vokasional industri dilatih karo latihan pelayanan.

KONDISI PENDIDIKAN PROFESIONAL

Paling ora lulusan sekolah rendah dibutuhake kanggo pendidikan vokasional. - Kajaba iku, kudu njaluk laporan panitia swara saka Rumah Sakit TCDD.

DURATION lan KONTEN PENDIDIKAN

Pelatihan profesi mekanik ing Direktorat Jenderal TCDD; TCDD 18 sasi kanggo lulusan SMK, lulusan SMK kanggo 3 taun. Lulusan SMK uga, ing Direktorat Jenderal TCDD mbukak dening masinis assistant ujian lan gedhe-gedhe sukses, dening Agencies ing training in-layanan lan kursus uga duwe masinis kesempatan. Kanggo iki sasi karya 3 teori, nganti ditampa uga lisensi paten kanggo latihan masinis minangka iki wis rampung. Ing pungkasan internship, wong-wong sing sukses ing pemeriksaan bakal diwenehi lisensi insinyur.

KEGIATAN PROFESIONAL

Lulusan saka Sekolah Menengah Kejuruan TCDD lan lulusan sekolah menengah kejuruan industri sing dijupuk dening ujian terbuka miwiti proyek minangka asisten mekanika. Sasampunipun latihan wonten ing layanan, piyambakipun nampi gelar mekanik. Sing nampa ijazah (Brove) minangka mekanis bisa terus dadi insinyur master.

SCHOLARSHIP, KREDIT LAN STATUS WAGE

Ing latihan ing layanan sing dilakokaké déning Dirjen TCDD, gaji PNS ora ana. assignment Staff permanen Miwiti digunakake minangka mekanik utawa digawe ing bentuk Staff kontrak, sing digawe janjian minangka ganti rugi khusus dijaga karo ragad saben wulan reged lan nampa watara 657 kaping upah minimum. Karyawan kontrak bisa nampa upah saben wulan kanthi jumlah 2 kanggo 4 saka upah minimum net.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar