Menteri Varank Mili karo Balon Udara Panas Domestik Pisanan

madhep balon udara panas domestik pisanan kanthi varank uctu
madhep balon udara panas domestik pisanan kanthi varank uctu

Menteri Varank Mili karo Balon Udara Panas Domestik Pisanan; Menteri Industri lan Teknologi Mustafa Varank, Nevsehir mrodhuksi balon udara panas domestik sing pertama mabur ing langit Cappadocia. Menteri Varank nliti balon udara panas lokal sing diasilake Pason Balloons. Varank sing ngiringi persiapan penerbangan ing wilayah kasebut ing kutha Goreme Nevsehir, pejabat nampa katrangan babagan balon kasebut.

Sasampunipun ngrampungake persiapan penerbangan, balon, kalebu Varank, munggah menyang langit ing sangisore pilot Hakan Zengin. Varank uga milih balon sing nonton Fairy Chimneys.

Gubernur Nevşehir İlhami Aktaş, Wakil Partai AK Nevşehir Mustafa Açıkgöz, Réktor Universitas Veli Börek Büşirir. Dr. Mazhar Bound lan garwane Esra Varank lan putri Reyyan Varank Varank ngiringi pesawat kasebut.

Yuta yuta euro bakal tetep ana ing negara

Varank, ujar sawise penerbangan kasebut, Cappadocia minangka titik rapat jutaan turis domestik lan luar negeri, ujare.

Nerangake yen Cappadocia minangka alamat kaping pindho wong sing takon karo Istanbul ing luar negeri, Varank ujar:

Salah sawijining fitur sing nggawe geografi sing apik banget iki yaiku pariwisata balon. Sajrone riko iki, aku seneng banget melu ing penerbangan uji coba balon sing wis disertifikasi lan malah nggunakake balon sedhela. Yen sampeyan mung nganggep phase produksi, mayuta-yuta euro bakal tetep dadi negara kita. Ngerteni pangopènan, pamulihan lan biaya balon, kita ngomong babagan ekonomi sing luwih gedhe kanthi potensial ekspor sing dhuwur. Kontribusi ekonomi iki kanggo pembangunan tenaga kerja lan bakat ing produsen kita penting banget.

JAMINAN 3 JULIS EUR KOS

Dirancang lan diprodhuksi saka Pasha Balloons kanthi dhukungan Direktorat Jenderal Penerbangan Umum, balon udara udara domestik 11 duwe uji coba pertama ing wulan Oktober.

Ing donya penting balon paling panas online ing Kapadokia, Turkey uga lokasi tengah sing mabur ing wilayah kasebut ing saindhenging biaya taun 230 balon kain panggantos kubah lan pangopènan iku kira-kira 3 yuta Euros. Kanthi kemampuan ngasilake balon udhara panas, tujuane bakal nyuda biaya pangopènan lan biaya ndandani ing wiwitan lan ngasilake balon 60 saben taun ing ngarep.

Saben balon kanthi nilai 80 ewu euro bakal butuh kebutuhan domestik lan uga direncanakake. Penerbangan penerbangan sukses ngrampungake balon udara panas domestik Qatar, Oman lan Iran, uga sawetara negara-negara Afrika sing dikarepake, ujare.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar