Manager Umum BTS TCDD ketemu karo Uygun ing kantor dheweke

direktur umum bts tcdd
direktur umum bts tcdd

Anggota Markas Kesatuan Pekerjaaan Angkatan Bersatu lan anggota Komite Eksekutif Cabang ngunjungi Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun.

Ing rapat kasebut, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun kepengin sukses ing posisi sing anyar lan nyritakake pikirane lan saran babagan masalah sing dialami ing institusi kasebut.

Pernyataan ditulis sing digawe dening BTS babagan wawancara kaya ing ngisor iki;

"Atas perjuangan Uni Union Karyawan Angkutan transportasi ing bisnis transportasi wiwit 1991, para karyawan lan kepentingan organisasi minangka titik lan prioritas utama,

Railway taunan 163 minangka lembaga sing paling mantep ing negara kita lan utamane ing taun-taun pungkasan, masarakat wis dituduh kacilakan,

Iku ngrusak saka skala merit lan kompetensi ing janjian institusi lan kahanan iki ngrusak keamanan lan kinerja bisnis,

Peringatan sing digawe dening union kita babagan pambukaan investasi minangka tekanan politik sadurunge ngrampungake integritas ora dianggep lan kacilakan asring dumadi,

Mobbing ditrapake kanggo staf kontrol sing ngatasi kekurangan ing proyek investasi lan dibuwang saka organisasi kontrol (İzmir-Manisa HHT line).

Disaranake ngumumake komisi panginepan sadurunge kumpul, kanggo nggawe maneh departemen Jalan lan Fasilitas gabungan minangka asil penstrukturan mau. Iki ditulis dening General Manager.

Ali İhsan Uygun, General Manager, ngucapake pikirane lan proyek babagan institusi kasebut lan kepengin dialog bebarengan.

Kanggo nuduhake pamikiran lan kritik sing konstruktif babagan institusi kasebut, mula uga nyatakake kesatuan saka kita manawa pentinge njaga jalur dialog lan nggunakake saluran iki nganti pungkasan.

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar