EGO General Manager Alkaş Kunjungan menyang Pusat Psycho-Technical

manajer umum ego ngunjungi pusat teknik psiko
manajer umum ego ngunjungi pusat teknik psiko

Pengurus Umum EGO Alkaş Kunjungan menyang Pusat Psycho-Technical EGO General Manager Nihat Alkaş minangka Kepala Dinas Manajemen Bus ing ngendi pembalap bis dilatih lan tes evaluasi psiko-teknik ditrapake. Kantor Cabang Wilayah ngunjungi.

Sajrone rapat-rapat sing dianakake sajrone kunjungan wilayah kasebut, Alkaş nyatakake manawa Pusat Kesehatan-Teknik minangka fungsi penting ing misi dadi institusi sing nggawa masarakat Ankara kanthi tentrem lan keamanan.

Pejabat Pusat Psycho-Technical, General Manager Nihat Alkas ujar manawa seneng banget karo kunjungan kasebut, menehi informasi babagan pagaweyane. Pelatihan sing diwenehake kanggo personel transportasi sing tujuane kanggo ningkatake standar layanan transportasi umum lan tujuane kanggo ningkatake katrampilan lan katrampilan kognitif lan psiko-motor sadurunge para pengendali sadurunge miwiti nggarap metode teknologi kanggo ngontrol panguwasa, tanggapan supir tumrap acara traumatik sing diteliti dening psikolog individu.

Saliyane tes evaluasi psiko-teknis sing ditrapake kanggo para pembalap, panguwasa uga ngontrol katrampilan lan psiko-motor ketrampilan pemahaman, perhatian, memori, pertimbangan, kecepatan reaksi, koordinasi mata, tangan lan sikil karo latihan lan tes sing ditindakake nganggo simulator kanthi standar internasional. ngandika.

Maneh, ing tes; Sikap-tingkah laku, kebiasaan lan sipat kapribadhen, njupuk risiko, agresi, tanggung jawab lan kendhali mandhiri diukur, nambah panguwasa, psikolog sawise tes lan pemeriksaan laporan kasebut, nyawisake laporan babagan kesesuaian kepinteran profesional.

Alkaş matur nuwun kanggo panguwasa lan kabeh karyawan regional babagan penjelasan lan ngucapake matur nuwun marang Ferhat Çal, sing menang skor 91 sing pertama ing ujian promosi sing diayahi ing organisasi lan kepengin supaya bisa diraih.

Sajrone kunjungan kasebut, Alkaş diiringi Mustafa Geyikçi, Kepala Dinas Manajemen Bus.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar