Halkalı Peta Gebze Marmaray Mungkasi lan Jalur Terintegrasi

Peta Marmaray
peta marmar lan jadwal marmar

Halkalı Gebze Marmaray Stops lan Jadwal: Marmaray, proyek sing nyambungake sisih Eropa lan Anatolian ing Istanbul Halkalı Sampeyan bisa nemokake kabeh informasi babagan titik lan kaping saka subway Gebze ing isi iki. Halkalı Gebze Suburban Line 2019 kalebu garis-garis sing dianyarake sajrone skema proyek Marmaray. Halkalı Ing warta iki, kita nyedhiyakake informasi babagan Stasiun Line Gebze Halkalı Sampeyan bisa nemokake kabeh rincian babagan Jam Ekspedisi Marmaray.

Dumunung ing sisih Eropa Halkalılan wiwit Gebze. Ing sisih Eropah Halkalı lan Kazlıçeşme Marmaray, dene sisih Anatolian nyedhiyakake transportasi ing antarané Fountain Ayrılık lan Gebze. Masyarakat Istanbul ngerti banget yen langkah pertama proyek iki dijupuk dening baris Sepur Fiction Kazlıçeşme Separation Flying sing nyambung sisi Anatolian lan sisih Eropa.

Marmaray Halkalı Babagan Gebze Line

Obrascon Huarte Liyane SA ing Dimetronic SA Joint Venture 1 milyar EUR regane empuk. 76.6 km dawa, Gebze Pendik Ayrılıkçeşme Sirkeci Zeytinburnu Bakırköy Halkalı Sawise mbukak garis Marmaray, penumpang 75 ewu bakal diangkut ing salah siji arah lan 96 ewu penumpang bakal diangkut 1.2 ewu kendaraan saben dinane. Ekspedisi 28 saben jam ngrancang Stasiun 43Ing sawetara stasiun garis l, sepur line utama lan kréta kacepetan dhuwur uga bakal mandheg. Garis kasebut, sing bakal diintegrasi karo metro lan trem ing Istanbul yen wis rampung, direncanakake kanthi gampang nolak pesisir lan E-5 ing sisih loro kutha.

Delengna PETA DETAILED Klik kene

peta marmarade

Halkalı Stasiun Metro Gebze

Iki nduweni rute metro paling dawa ing Istanbul Halkalı Gebze Metro baris total 42 kios Saka mandeg iki 14 ing sisih Eropa, dene liyane 28 mandeg wis ana ing sisih Anatolian.

stasiun metro halkali gebze
Halkalı Mustafa Kemal Kucukcekmece Florya Yesilkoy Yesilyurt Atakoy Bakirkoy Yenimahalle Zeytinburnu Kazlicesme Yenikapi Sirkeci Uskudar Pemisahan Sumber banyu Sogutlucesme Feneryolu Goztepe Erenkoy Suadiye Bostanci Kucukyali Idealtepe Sureyya Pantai Maltepe Cevizli Leluhur Basak Kartal Yunus Pendik Kaynarca Shipyard Aydıntepe İçmeler Tuzla Cayirova Fatih Osmangazi Darica Gebze
  1. Halkalı
  2. Hubungi Mustafa langsung
  3. Kucukcekmece
  4. Florya
  5. Yesilköy
  6. Yesilyurt
  7. Atakoy
  8. Bakirkoy
  9. yenimahalle
  10. Zeytinburnu
  11. Kazlıçeşme
  12. Yenikapı
  13. Sirkeci
  14. Uskudar
  15. Fountain of Separation
  16. Sogutlucesme
  17. Feneryolu
  18. Göztepe
  19. erenköy
  20. Suadiye
  21. Trucker
  22. Küçükyalı
  23. İdealtepe
  24. Pantai Sureyya
  25. Maltepe
  26. Cevizli
  27. keturunan
  28. spike
  29. eagle
  30. dolphin
  31. Pendik
  32. banyu termal
  33. galangan kapal
  34. Güzelyali
  35. Aydıntepe
  36. İçmeler
  37. Tuzla
  38. Çayırova
  39. Fatih
  40. Osmangazi
  41. Darica
  42. Gebze

Peta Marmaray - Halkalı Gebze Marmaray Line

  • Sampeyan bisa ndownload Peta Marmaray iki ing PC utawa ponsel

Halkalı Jam Garisan Subway Gebze

marmaray ekspedisi kaping
marmaray ekspedisi kaping

Halkalı Sepuluh Menit Kanggo Gebze Metro

Halkalı Kaya sing kasebut ing ndhuwur sepur Gebze 42 warung dumunung. Halkalı lan total wektu antarane Gebze mandeg bakal mudhun nganti 115 menit. Sedhela Halkalıbudhal 115 menit yaiku Jam 1 55 menit bakal ana ing Gebze. Mangga deleng Marmaray Map kanggo informasi luwih lengkap!

Halkali gebze metro

Halkalı Gebze Metro Transfer Stations

Halkalı Ana akeh titik transfer ing jalur Metro Gebze. Halkalı Ing ngisor iki garis metro (mandeg) sing bakal sampeyan gunakake liwat Gebze Metro Line:

  • Halkalı ing stasiun M1B Yenikapı-Halkalı transfer line metro
  • Transfer M9 İkitelli-Ataköy metro ing stasiun Ataköy
  • M3 Bakırköy-Başakşehir metro transfer transfer stasiun Bakırköy
  • Transfer M1A Yenikapı-Atatürk ing stasiun Yenikapı
  • YenXXXIXXX lanx M1B Yenikapı-Kirazlı lan M2 Yenikapı-Hacıosman metro pindhah ing Stasiun Yenikapı
  • Garis trem trem T1 Kabataş-Bağcılar lan transfer maritim ing stasiun Sirkeci
  • M4 Kadıköy-Tuzla metro pindhah ing stasiun Ayrılık Çeşmesi
  • M5 Üsküdar-Çekmeköy metro transfer transfer ing stasiun Üsküdar
  • Transfer M12 Göztepe-Ümraniye metro transfer ing stasiun Göztepe
  • Transfer M8 Bostancı-Dudullu metro transfer stasiun ing stasiun Bostancı
  • Transfer M10 Pendik-Sabiha Gökçen Bandara metro stasiun ing stasiun Pendik
  • İçmeler M4 Kadıköy-Tuzla metro pindhah ing stasiun sepur

Film Promosi Marmaray

Halkalı Peta Gebze Istanbul Metro

Halkalı Sambungan Gebze Subway lan YHT Ankara

2019 samesthine bakal rampung ing taun iki Halkalı Jalur metro Gebze bakal rampung dening sambungan YHT Ankara. Dadi, wong sing budhal saka Ankara, Gebze, Pendik, Maltepe, Bostanci, Söğütlüçeşme, Bakırköy lan Halkalıbakal mungkasi.

Halkalı Jadwal Bayaran Gebze

saka Gebze Halkalıkanggo jarak nganti 76,6 kilometer £ 5,70 nalika nemtokake biaya lengkap, siswa bakal £ 2,75 Kebayar. Penumpang yaiku £ 2,60 Ile £ 5,70dene siswa £ 1,25 Ile £ 2,75 kebayar antarane.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar