Polisi Martir Serdar Gokbayrak Overpass Diposaken

polisi martir serdar gokbayrak ndandani bagean sing rusak ing dalan ndhuwur
polisi martir serdar gokbayrak ndandani bagean sing rusak ing dalan ndhuwur

Gerbang Kocaeli Izmit Umuttepe Kampus B ing ngarep Polisi Martir Serdar Gökbayrak Overpass wulan kepungkur, karusakan sing disebabake dening kendharaan kendharaan kena pengaruh, Munisipalitas Metropolitan terus demam. Bagean sing rusak banget bakal dipindhah menyang bengkel supaya bisa didandani sawise kerja wengi dening tim Metropolitan.

Jembatan Kaki Kayu Dibangun ing Xnumx

Kocaeli Metropolitan Municipality dibangun jembatan pejalan kaki ing 2016 ing Kocaeli University Umuttepe Kampus supaya njamin para siswa aman sing aman ing dalan. Lalu lintas wong mlaku ditutup wulan kepungkur amarga kacilakan Polisi Martir Serdar Gökbayrak 5-6 supaya nyegah masalah warga kerja ing wengi, kerja 7 ing tanggal 6'da November wiwit awan Kamis.

UMUTTEPE JALAN MEMBUKA

Tim Munisipal Metropolitan, minangka asil saka kerja ing wayah wengi mbubarake wilayah sing rusak sing bakal rusak njupuk menyang bengkel kasebut. Perbaikan sing dibutuhake bakal ditindakake sanalika bagean kasebut bakal diinstal. Amarga karya pangopènan lan ndandani, rute sementara digawe kanggo kendharaan transportasi pribadi lan umum kanthi nggunakake dalan Umuttepe sajrone jam kerja. Dalan Umuttepe dibukak nganti bagean sing bakal didandani. Nalika dalan dobel kaping pindho saka Izmit menyang Umuttepe mbukak; Dalan saka Umuttepe menyang Izmit mbukak kendharaan kanthi jalur tunggal lan cara kontrol.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar