Dijaga ing memori Atatürk ing Çubuk

Pedal Ing Memori Atatürk
Pedal Ing Memori Atatürk

Perbandaran Kulawarga Çubuk Ankara Metropolitan Centerubuk, 81. Ing ruang lingkup minggu ulang taun, acara Tanışma Meet with Tandem Bicycles "acara sing dikenal minangka Tandem Bicycles Çubuk ing Çubuk.

Warga kanthi cacat visual sing numpak sepeda tandem sepisanan, Gazi Mustafa Kemal Ataturk mlaku ing memori.

TANDEM TOUR ING STIKET

Ing acara kasebut kanthi kerjasama karo Eşpedal Association, saben wong saka 7 nganti 70, uga warga cacat visual, mlaku-mlaku ing dalan-jalan ing Çubuk sedina muput.

Bebarengan karo basikal 5 tandem, kira-kira bikes 100 individu melu ing acara kesadaran sing diatur kanthi slogan "Ayo pedhot bedane bebarengan".

Manajer Pusat Urip Kulawarga Çubuk Fatma Yilmaz, warga cacat visual nunggang sepeda tandem pertama, warga kasebut ujar manawa kegiatan iki dilebokake.

Eşpedal Association Ankara Representative Hüseyin Alkan, sing matur nuwun kanggo Perbandaran Pusat Lifeubuk Kulawarga Çubuk ing dhukungan, ujar, olarak Minangka cacat visual, kita bisa numpak sepeda nganggo sepeda tandem. Yen ana wong sing nyoba ngowahi babar blas, dheweke entuk gaweyan sithik.

Revolusi taun 42 asli sing melu acara kasebut ujar, "Aku melu acara kasebut karo bocah-bocah wadon. Bisiklet Kita bungah babagan nggunakake sepeda motor lan kasunyatan manawa bisa menehi tandha kesadharan. Tes Kita luwih seneng nalika ndeleng manawa dheweke seneng. Aku matur nuwun ing Metropolitan Munisipalitas lan aku pengin terus kegiatan kaya iki ”.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar