Subway Bandara Gayrettepe Istanbul Bakal Dibukak ing Pungkasane 2020

bandara bandara gayrettepe istanbul bakal cepet banget ing pungkasan
bandara bandara gayrettepe istanbul bakal cepet banget ing pungkasan

Subway Bandara Gayrettepe Istanbul bakal mbukak ing pungkasan 2020; Menteri Cahit Turhan nggawe presentasi ing Komisi Parlemen lan Anggaran Parlemen, yen anggaran Kementerian transportasi lan Infrastruktur dibahas ing taun 2020, dheweke ujar manawa karya konstruksi terus kanggo mesthekake sesambungan karo Bandara Istanbul menyang metro. Halkalı - Segmen bandara bakal rampung ing 2022.

Nyariosaken manawa dawane sistem rel kutha sing ditindakake dening Kementerian yaiku kilometer 802, Turhan ujar manawa dheweke dilayani ing kilometer 314 lan karya konstruksi terus ing kilometer 180.

Ministry of proyèk alur 5 9 karo provinsi nindakake mina 15,5 milyar voicing kontribusi kanggo Turki kang ekonomi Turhan, "Iki project milyar ing 1 440 yuta penumpang padha diangkut. Saben 285 minangka rata-rata 1000 wong sing lelungan menyang Gebze-Halkalı Kanthi wiwitan garis sepur komuter, wektu kasebut mandheg ing dalan mudhun saka menit 185 dadi menit 115. Sawetara dina kita ngliwati 500 ewu malah tujuane yaiku nggawa 700 ewu penumpang. Jaringan bagean utama sistem tren kutha Istanbul ditindakake dening pelayanan kita. We dibukak bagean 81,4 kilometer. Kita terus mbangun 85,3 kilometer. Kita ing proyek lan proses tender ing kilometer 44,4. "

Turhan ujar manawa karya konstruksi terus nyedhiyakake koneksi metro Bandara Istanbul lan ujar, "bagean Gayrettepe - Bandara ing pungkasan 2020, Halkalı - Kita target ngrampungake babagan bandara ing 2022. Mangkono, kita bakal bisa tekan bandara saka loro-lorone kanthi metro ing ngisor setengah jam

Turhan ngrampungake studi proyek saka Terowong Agung, yaiku terowongan anyar sing bakal dilalekake ing Bosporus sawise Marmaray lan Eurasia. â € œ Tender kanggo sadhar kanthi cepet ing sistem sistem rel sing bakal nyambungake total sistem sistem rel beda 6,5 sing bakal digunakake dening yuta penumpang saben dinane. kerjane terus.â € ujare.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar