Overpass kendaraan tinimbang Resep Tender Asil Tingkat

garis opium basmane ing level crossing ing tengah-tengah nyebrang tinimbang nindakake panas alasehir
garis opium basmane ing level crossing ing tengah-tengah nyebrang tinimbang nindakake panas alasehir

Basmane Afyon Line Km: 171 + 165'de Tingkat Panglihatan Overlay Kendaraan Tingkat (Alaşehir)

Railway State Turki. 3 / 2019 saka Direktorat Pembelian lan Simpenan Wilayah (TCDD) kanthi nilai watesan 515873 TL lan anggaran rega 6.164.910,02 TL yaiku Basmane Afyon Line Km: 9.014.220,20 + 171. Penawaran 165 TL kanggo tender lan miturut asil pungkasan ZİRVEYOL İNŞAAT MÜH. TAAH. HAR MAD. TRZ. NAK. LTD. Sti. + KIZILDAĞLAR Konstitusi PET. TURZ. MAD. EML. SAN panganan. TIC. LTD. Sti. wis menangake usaha bareng. Perusahaan 36, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tender, 25000 m3 Pengukuhan Dinding Bumi sing dikuatake, Dinding Bumi 3900 m2, 580 mt. 120 Pile Casting Pile, 180 ton saka Ribbed Reinforcing Steel and Work, 800 m3 Ferrous Concrete C25, 5000 m2 Lantai lantai lan Liyane. Suwene pakaryan yaiku 300 (telung atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar