2 Mati, 1 Tiwas

elazigda penumpang sepur mobil carpti wel tatu
elazigda penumpang sepur mobil carpti wel tatu

Sepur Penumpang Slammed ing Mobil ing Elazığ 2 Mati, 1 tatu; Sepur penumpang ing Elazığ, wong 3 sing kacilakan ing mobil sing diluncurake dening lintasan nyebrang tingkat sing ora dikendhaleni, dijupuk menyang perawatan rumah sakit.

Lingkungan Atasehir Elazığ, Malatya-Tatvan lungo 22012 pelayaran dadi sepur penumpang, level crossing sing ora dikontrol. Wong 3 sing kacilakan dicandak ing rumah sakit dening tim layanan darurat 112. Supir mobil Selahattin Yildirim (45) lan Ferdi Akbulut (31) ora bisa disimpen sanajan usaha para dokter. Mayat 2 almarhum dilebokake ing morgue kanggo autopsi, dene tatu liyane dirawat.

Sasampunipun mundur karéta api nglajengaken jalur sepur

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar