Pilihan Moskow ing Perusahaan Otomotif Bursa

moscow luwih disenengi ing industri pasokan otomotif
moscow luwih disenengi ing industri pasokan otomotif

Donya bisnis Bursa, Kamar Perdagangan lan Perusahaan Rusia (BTSO) lan Gubernur Wilayah Federasi Rusia sing diatur dening Promosi Dina Promosi Moscow lan Rapat Bisnis Bilateral ketemu karo wong-wong bisnis Rusia.

BTSO terus mbukak dalan kanggo pasar internasional kanthi proyek lan kegiatane. Ing ruang lingkup acara Promosi Moscow, tuan rumah BTSO, perusahaan Rusia teka karo anggota BTSO. Moskova kesempatan investasi saka acara kasebut, endhek dewe Papan Anggota Muhsin Koçasl lan Hasim Kilic, Moscow Region Wakil Gubernur Vadim Khromov, Moscow Komoditi Investasi lan Wakil Menteri Innovation Anton Loginov, Rusia Consul General Andrey Buravov, Federasi Rusia Chamber of Commerce Representative Turki İlia A. Kornilov lan Direktur Perdagangan lan Perusahaan Wilayah Elena Elena Kanygina lan wakil perusahaan Turki lan Rusia melu.

"Kita KANGGO GAMPANG BURSA KANGGO ING SUKU DUNIA"

6 pungkasan taun, Bursa lan Turki, nuduhake proyèk penting banget padha dipun ginakaken kanggo nambah perdagangan manca endhek dewe Papan Anggota Muhsin Koçasl ngandika, "Bursa Chamber of Commerce lan Industri karo proyèk kita wis dipun ginakaken minangka Bursamız swara akeh saka Rusia ing donya watara iku antarane pasar. Gapura negara kita menyang dunya diekspor saka Bursa menyang negara 188. Ing sisih liya, ekspor kita menyang Rusia tekan tingkat 151 yuta dolar, dene impor tetep ana ing watesan 300 yuta dolar. Mesthi kita ora nemokake nomer kasebut cukup. Minangka jagad bisnis Bursa, kita siap nggawe kontribusi paling dhuwur kanggo target nggawa perdagangan ing antarane negara loro menyang tingkat 100 milyar dolar. "

PILIHAN MOSCOW ING GRATIS INDUSTRI DOKTOR KOMPUTUS

Vadim Khromov, Wakil Gubernur Wilayah Moscow Federasi Rusia, ujar manawa Bursa minangka alamat sing cocog kanggo nyediakake alat ganti lan bagian cadang sing dibutuhake dening investasi otomotif ing Moskow. Khromov ngajak wakil bisnis Bursa menyang Moskow supaya bisa nambah kerjasama ing antarane loro negara kasebut. Mula, kontak karo BTSO penting banget kanggo kita. Pengalaman sukses jangka panjang ing Bursa, utamane ing lapangan otomotif, mbuktekake manawa kita ana ing alamat sing tepat kanggo nyukupi kabutuhan ing wilayah kasebut. Kita pengin dadi tuan rumah perwakilan Bursa ing Moskow kanggo nggayuh hubungan kita. "

Sasampunipun pidato pambukaan, rapat kasebut diterusake kanthi presentasi kesempatan investasi ing Moskow lan dipungkasi kanthi rapat bisnis bilateral kanthi partisipasi wakil bisnis Turki lan Rusia.

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar