Kacilakan ing Stasiun Gaziray!

multiplikasi ana ing stasiun gaziray
multiplikasi ana ing stasiun gaziray

Kacilakan ing Stasiun Gaziray! : Kotamadya Metropolitan Gaziantep, didhukung dening TCDD'in Gaziray Suburban Project ing stasiun ing keruntuhan lemah kedadeyan Başpınar. Hasan Şencan, anggota saka CHP Perbandaran Şahinbey, sing nampa informasi saka panguwasa kanthi nindakake investigasi ing wilayah kasebut, ujar, "Struktur iki dibangun kanthi angka serius minangka rega tender. Apa level detail sing laporan survey lemah babagan struktur iki? Utawa, yen wis rampung tanpa laporan survey? Şencan nyathet manawa stasiun Başpınar minangka salah sawijining wilayah pertama sing bakal dirobohake nalika ana lindhu lan ujar, yapı Struktur iki wis ngalami ubah bentuk lemah.

republikMiturut pawarta ing; "Munisipalitas Metropolitan Gaziantep, taun 2017 kanthi dhukungan TCDD'nin 25 kilometer-panjang Gaziray Suburban Project ing pambangunan stasiun Baspınar saka stasiun kasebut wis sinau manawa ambruk. Proyek Gaznay, sing samesthine bakal rampung ing 2020 Sahinbey Municipality CHP Council Council Hasan Şencan, mriksa gagal sing ana ing lemah, ujar manawa beton kasebut dilebokake ing stasiun ing ngendi retak ing lantai suwene udakara setaun, çök Cahak lan retak wis dibentuk ing lantai. Konkrit dituang ing lantai kanggo nyegah ambruk iki. Miturut informasi sing ditampa saka insinyur, proses iki ora musna. Amarga nyatakake proses iki ditindakake tanpa laporan survey lemah. Proses konkrit sing diwutahake kanggo ngisi lemah ing ngisor iki ora nguatake bangunan iki. Wirang marang dhuwit sing dihabiskan ”. Cedhak karo kekuwatan Ndeleng profil lengkap Guler babagan 800 million TL Şencan ujar ığ Struktur iki dibangun kanthi tokoh serius minangka rega sing lembut. Apa level detail sing laporan survey lemah babagan struktur iki? Utawa, rampung tanpa laporan survey lemah? Walikota Perbandaran Metropolitan Gaziantep Fatma Şahin kudu menehi pencahayaan marang masarakat kanthi mangsuli pitakon kasebut. "

NAMA AKP INSURED

Şencan nyathet manawa stasiun Başpınar minangka salah sawijining wilayah pertama sing bakal dirobohake nalika ana gempa bumi lan ujar, zemin Sadurunge pambangunan struktur, laporan survey lemah. Ing laporan iki, sajrone data Geoteknik; Informasi teknis kritis kayata kapasitas bantalan lemah, kelas lemah, nomer lantai amben diraih. Ing laporan survey lemah, yen nilai sing ana gandhengane karo lemah ora cocog karo nilai kapasitas konstruktor, pangapikan lemah ditindakake. Kapasitas bunder sing cekap dicukupi. Nanging, sawise bangunan kasebut dibangun, cara dandan sing ditrapake ing lemah ora tekan level sing dibutuhake. Struktur iki, utamane dibangun ing garis sing duwe fungsi kaya ngono, kudu ditindakake kanthi luwih ati-ati. Struktur iki wis ngalami ubah bentuk lemah ”. Perbandaran Metropolitan Gaziantep lan TCDD ing ngisor protokol sing dibangun ing antarane garis metro Gaziray, Menteri Kehakiman Abdulhamit Gul, Walikota Fatma Sahin lan anggota MPP AKP kanthi partisipasi drive test kasebut ditindakake. Nalika drive test disiarake langsung ing media sosial, penghinaan timbalan AKP Gaziantep Ahmet Uzer marang warga negara sing ndeleng drive test "Dheweke katon kaya prilaku ing sepur" iki katon ing gambar. Gambar kasebut wis entuk tanggapan sing apik ing media sosial.

Map saka Gaziray

4

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar