Nextbike Konya Smart Bike Stations

nextbike konya jadwal stasiun sepeda cerdas konya lan transaksi anggota
nextbike konya jadwal stasiun sepeda cerdas konya lan transaksi anggota

Nextbike Konya, kanggo promosi panggunaan sepeda minangka sarana transportasi saliyane digunakake kanggo tujuan hiburan lan olahraga; Nextbike Konya tujuane kanggo nggedhekake Bisiklet Smart Bike Sharing System inde ing Konya, saéngga nyedhiyakake transportasi sehat lan lingkungan kanggo kabeh penyayang sepeda.

Kanthi Sistem Sharing Bike Pintar, para penyayang mancal ora kudu nggawa sepedha, bisa nyewa sepeda saka stasiun Konya sing sabanjure lan ditrapake menyang stasiun Konya Nextbike.

Apa Sistem Bike Smart?

Iku sistem enggo bareng sepeda sustainable sing dadi sarana transportasi kanggo para penyayang sepeda ing akeh metropolisis, ngilangi kabutuhan nggawa sepeda nganggo dhukungan karo database teknologi lan bisa digabung menyang jaringan transportasi ing kutha kasebut.

Tujuan saka sistem iki yaiku supaya jarak 3 - 5 km jarak dawa bisa didorong tanpa kudu nyetir kendaraan bermotor. Kanthi cara iki, beban kanggo transportasi umum lan dampak gas omah kaca sing mbebayani bakal suda lan masyarakat bakal duwe kesempatan kanggo nggunakake cara transportasi sing luwih sehat lan ramah lingkungan.

Nextbike Carane bisa?

Sepeda motor bisa ditemokake ing titik utama Konya. Sampeyan mung kudu nggawa ELKART ing cedhak sensor lan njupuk mancal kasebut. Kanggo ngasilake mancal, mung pasang mancal ing papan sing kasedhiya ing stasiun. Sampeyan bisa uga ndhaptar ing kene, utawa ing salah sawijining stasiun sajrone sewa pisanan sampeyan.

Pangsapuri Rentals

Sampeyan butuh kertu kredit kanggo nyewa sepeda! Ketik nomer telpon, jeneng lan kertu kredit lan miwiti muter! Yen sampeyan duwe ELKART, sampeyan kudu nyedhaki sensor sajrone registrasi.

Yen sampeyan wis ndhaptar karo sbg saka situs web sadurunge, caketake ELKART menyang sensor, ketik nomer telpon lan kode PIN. Saiki sampeyan mung mbutuhake ELKART kanggo sewa motor lan bali!

  1. Pindhah ELKART nyedhaki sensor
  2. Pit motor kanthi otomatis mbukak kunci
  3. Sampeyan bisa njupuk mancal nganggo sinyal ing stasiun
  4. Sampeyan bakal weruh kode kunci mancal ing layar terminal lan pesen informasi (SMS utawa telpon ringkes) bakal dikirim menyang ponsel sampeyan.

Returns Nextbike

Selehake sepeda ing papan sing cocog ing stasiun
Lampu ing stasiun nuduhake yen mancal wis sukses bali
Mangga ngunci mancal nalika bali.

Registrasi Sabanjure

Kita ngrekam informasi pribadi sadurunge nggunakake sistem sewa motor. Sistem ngerteni sampeyan karo nomer telpon kanggo sewa sabanjure. Sawise didaftar, sampeyan bisa nggunakake sistem sewa motor ing kabeh kutha sabanjure ing saindenging jagad. Kanthi akun pelanggan sampeyan bisa nyewa sepeda 4.

Pembayaran Sabanjure

Sampeyan bisa mbayar kanthi kertu kredit. Kanggo konfirmasi informasi pembayaran, 1 TL bakal dikenani biaya ing kertu sampeyan. Jumlah iki bakal aken menyang akun sampeyan kanggo nggunakake.

Jadwal Bayaran Konya Sabanjure

Kita bisa nawakake harga sing apik banget amarga sistem sewa fleksibel lan ngarsane mitra iklan uga gampang.

Tingkat standar:

Sampeyan bisa mulih mancal menyang lokasi resmi. Mangga deleng lokasi kanggo ndeleng lokasi.

Daya layanan liyane

Bali menyang lokasi utawa lokasi ora resmi: 4 TL saben km, minimal 20 TL
Kerusakan utawa nyolong: 300 TL
Biaya kasebut bakal aken bali kanggo logistik. Matur nuwun kanggo pangerten.

tanggung jawab

Yen ngrusak utawa nyolong, wong sing nyewakake sepeda bakal diisi ragad 300 TL. Yen ora ngganggu, utawa ngrusak sengaja, wong nyewakake sepeda kanthi tanggung jawab. Sepeda iki dadi tanggung jawab sampeyan wiwit sampeyan nampa kode sewa sepeda nganti tim layanan kita mriksa mancal kasebut lan mutusake nyewa mancal kasebut. Pemriksaan bisa ditindakake kanthi acak (sajrone jam 48 sawise bali sepedha).

Deleng Sarat lan kahanan kanggo informasi luwih lengkap.

Sawise sawijining dina min 30 min gratis
Ragad saben jam
24 mirsani 15 TL
Minggu 1 (dina 7) 60 TL

Peta Konya Netbike

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar