Telpon Selular Seluler ing Salim Dervişoğlu

ngaso ponsel ngatasi lalu lintas ing dervisoğlu
ngaso ponsel ngatasi lalu lintas ing dervisoğlu

Telpon Seluler Seluler Lintas ing Salim Dervişoğlu; Kocaeli's Karamürsel, Gölcük lan Başiskele kabupaten sing digunakake transportasi umum lan alternatif kanggo dalan D-100 Izmit Salim Dervişoğlu Street kanggo nggawe lalu lintas kendaraan ing mandeg mobile digawe supaya luwih cair. Sing pertama dibangun ing stasiun Halkevi lan nomer loro dibangun dening kotamadya Mocopolitan Kocaeli ing mandheg ing jejere Overpass Mimar Sinan. Pungkasan, mandeg kanthong katelu sing dibangun ing jejere Turgut Özal Overpass Bridge dibukak kanggo umum. Kotamadya Metropolitan wis nggawe lalu lintas ing Salim Dervişoğlu Street luwih mandheg kanthi mandheg mandheg.

TIGA POCKS ING JALAN KANGGO

Telung mandeg mobile sing dibangun ing Salim Dervişoğlu Street, sing digunakake minangka alternatif kanggo dalan D-100 ing pusat kutha Izmit, dibangun dening Departemen Ilmu Pengetahuan Muncopolitan Kocaeli. Dibangun ing dalan, kanthong-kanthong iki duwe lorong siji lan loro mandheg kanthi pinter, loro-lorone supaya luwih gampang transportasi umum bisa ngangkat lan nyelehake penumpang lan njaga transportasi umum. Kanthi pakaryan sing ditindakake, kendharaan transportasi umum nggawe lan nampa penumpang ing kanthong sing nembe dibangun tanpa ngganggu lalu lintas.

DENSITI TRAFFIK DITANGGAI

Warga sing pengin pindhah menyang Başiskele, Gölcük lan Karamürsel ngliwati Adim Menderes, Mimar Sinan lan Turgut Özal jembatan menyang Jalan Salim Dervişoğlu. Transportasi umum mandheg ing dalan kanggo njupuk lan nyelehake penumpang, nyebabake kapadhetan lalu lintas. Kocaeli Metropolitan Munisipal wis mandheg mandheg mobile anyar kanggo nyuda kapadhetan iki lan njamin kendharaan transportasi umum bisa njupuk lan nyelehake penumpang.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar