Rampung Jambatan Melet ing Ordu

ngrampungake jembatan melet ing tentara
ngrampungake jembatan melet ing tentara

Rampung Jambatan Melet ing Ordu; Kanthi inisiatif Perbandaran Metropolitan Ordu, karya ing jembatan anyar sing dibangun ing Kali Melet ing distrik Altınordu ing Ordu, tulang punggung lalu lintas ing Wilayah Segara Ireng Timur, rampung.

Ngetang dina kanggo bukaan saka layanan alternatif bridge Çorum Samsun Merzifon Ankara nyambungake menyang jaringan transportasi utama Turki kang karo rute minangka nyedhiyani akses kanggo negara Turki Caucasus domestik, Turki Republik, Asia Tengah, Rusia, Republik akeh layanan provinsi lan Kabupaten kanggo menehi.

"JENIS BARU GOLEKA AKU KANGGO TRAFFIK"

Jembatan alternatif anyar iki bakal nyuda beban lalu lintas wilayah provinsi lan kabupaten Ordu Metropolitan Walikota Dr .. Mehmet Hilmi Güler ujar, ıyla Karya rampung kanthi aspal saka jembatan alternatif anyar. 1166. 1366. lan 1356. sambungan dalan sisih ing lurung-lurung sing ditrapake miturut kahanan cuaca sing cocog lan bisa digunakake ing papan liya kanthi kemajuan jembatan anyar alternatif bakal dibukak menyang lalu lintas. Sambungan lan sisih dalan utama uga karya persimpangan bakal rampung ing wektu sing cendhak. Dawane 236 meter, konstruksi jembatan 13 meter rampung ora mung kanggo propinsi kita, nanging uga propinsi lan kabupaten sekitar bakal nyuda beban lalu lintas.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar