Lintas Dumlupınar bakal dibangun

nyebrang tingkat dumlupinara sing bakal ditindakake
nyebrang tingkat dumlupinara sing bakal ditindakake

Level Crossings menyang Dumlupınar; Republik Turki State Railways (TCDD) 7. Direktur Daerah Adem Sivri lan utusané ngunjungi Gubernur Abdulkerem Abbasoğlu ing kantor dheweke.

Walikota Kabupaten Şemsettin Akağaç'ın uga ing kabupaten kita kanggo nambah kenyamanan ing lintasan tingkat lan mbutuhake panglipur ing wilayah sing bisa digunakake dening warga negara kanthi konsultasi ing level level.

Gubernur Abbasoğlu ngucapake rasa seneng kanggo riko kasebut lan matur nuwun kanggo para tamu sing apik.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar