Rute ganti ing Mersin Metro

pembangunan penting sing ana gandhengane karo proyek metro mersin
pembangunan penting sing ana gandhengane karo proyek metro mersin

Rute Duwe Ganti ing Mersin Metro; Walikota Munisipalitas Mersin Metropolitan Vahap Seçer nggawe ujar penting babagan proyek Metro sing pancen penting kanggo Mersin ing acara sing diatur dening Departemen Keluarga Wanita lan Anak-anak lan diundang para mukhtars ing saindenging propinsi. Metro bakal ngganti rute kasebut, uga proyek sing bakal nyuda biaya Presiden Expresser bakal nyiapake proyek, Metro Line City Hospital, stasiun bis anyar lan bakal dilanjutake ing universitas, ujare.

Transportasi menyang Rumah Sakit Kutha lan Stasiun Bus dening Metro

Walikota Mersin Metropolitan Munisipalitas Vahap Seçer, ketemu karo mukhtars wanita, masalah transportasi Mersin bakal nggawa solusi radikal kanggo proyek Metro uga nggawe statement penting.

Kanggo proyek Metro sing disiapake ing jaman sadurunge, jalur Metro antarane Mezitli lan Gar direncanakake dibangun. Rumah Sakit Kota, stasiun bis anyar lan Universitas Mersin ora melu proyek kasebut. Walikota Vahap Seçer nyatakake, dheweke bakal nyiapake proyek Metro anyar kalebu titik 3 iki kanthi mikirake potensial penumpang lan ujar, "Metro bakal mesthi. Kita bisa uga diluncurake minggu ngarep. Rumah sakit Bandar lan garis stasiun bis saka lumahing sepur, prapatan fairground bakal dadi trem menyang Universitas. Sampeyan ora garis Mezitli-Gar ngliwati Gazi Mustafa Kemal Boulevard. Ngandika, ayo mlebu ing Mediterania. Mediterania uga bakal entuk manfaat saka Metro. Iki bakal diwiwiti saka stasiun bis lawas lan ngliwati Siteler, menyang Rumah Sakit Kota lan saka stasiun bis anyar.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar