Pusat Ski Palandöken siap kanggo para penyayang ski

palandoken ski resort siyap kanggo penyayang ski
palandoken ski resort siyap kanggo penyayang ski

Pusat Ski Erzurum Palandöken siap dadi para penyayang ski kanthi hotel bintang 5, omah bungalow 9 lan lereng ski lan konser lan organisasi sing bakal dibukak ing musim anyar.

Fitur Natural Lingkungan gerakan tourism Winter ing syarat-syarat wilayah ski utama Turki ing jurusan pisanan lan gadhah puncak 3185 MA Palandöken Gunung, dumunung kidul provinsi Erzurum lan ngluwihi arah wétan-kulon. Pagunungan Palandöken nutupi area sekitar 70 km lan 30 km jembar. Gunung sing paling dhuwur diwiwiti saka 2000 m nganti 3176 m. Bukak naga paling gedhe 3176 m dadi titik paling dhuwur ing Pagunungan Palandöken, lan bukit naga cilik 3095 m munggah ing sisih kidul kutha Erzurum lan ing wates kidul wilayah ski Hınısboğazı.

Pagunungan Palandöken, sing nawakake kisaran gunung ing antarané, umume mandhiri kajaba lembah sing dilindhungi lan wilayah hutan. Steppe lan shrubs biasane nutupi. Akibat erosi sing dhuwur, struktur topografis muncul ing endi lereng curam ujug-ujug dicampur karo flat sing katon. Dadi luwih dhuwur, topografi ganti karo bokor gedhe lan pucuk sing bentuk conthong.

Erzurum diubengi dening lingkungan gunung lan nduweni iklim adhem. Salah sawijining faktor sing mbisakake pariwisata musim sejuk Erzurum jangka panjang yaiku karakteristik iklim. Erzurum nduwe iklim sing nyedhiyakake kepenak biokimatis amarga dhuwur lan nduwe pengaruh nambah kinerja. Musim ing pusat pariwara musim sejuk Palandöken yaiku dina / taun N 150 ”lan kalebu Desember, Januari, Februari, Maret lan April. Ing kahanan musim salju normal kekandelan salju ing wilayah ski ngluwihi 2 m. Kualitas salju penting banget kanggo kegiatan ski. Minangka prelu, tutup salju kudu tiba ing salju salju, ora salju salju utawa salju udan, kanggo nggawe potensial sumber pendapatan turisme. Kualitas salju ing Palandöken dhuwur banget, nanging nduweni kualitas salju serbuk amarga struktur fisik.

Snow kualitas pembekuan saka properti, ngatur ing tengah tourism mangsa Palandöken kahanan mupangati saka pusat pariwisata mangsa ana ing Turki. Kajaba fitur salju salju, jumlah dina sing katon ing saindenging taun uga dadi kaluwihan pariwisata ski lan olahraga musim sejuk ing Erzurum. Ing wektu sing padha, kasunyatan manawa pusat ski kira-kira menit 20 adoh saka bandara minangka salah sawijining faktor sing paling penting sing nggawe pariwisata musim dingin ing Erzurum.

Pisanan serius lan lengkap project Palandöken Ski Center for tourism mangsa ing Turki "Erzurum kang Palandöken Winter Olahraga, lan Pariwisata Master Plan" sinau. Ing panliten kasebut, ditemtokake manawa Pagunungan Palandöken duwe ciri pusat olahraga musim dingin internasional kanthi struktur alam lan iklim sing angel. Proyèk iki ngira manawa jumlah wong 32 ewu bisa ski ing telung wilayah, kompetisi internasional lan uga Olimpik mangsa bisa diatur, lan wong 6 ewu bisa digunakake langsung.

Erzurum-Palandöken Rencana Olahraga Musim Panas lan Pariwisata (1991) ngidentifikasi telung wilayah resort ski penting ing propinsi kasebut. Kabeh iki ana ing pucuk sisih lor Pagunungan Palandöken. Kothak Iki; Lokasi Selat Hınıs-Palandöken, Dataran Gez lan Wilayah Konaklı. 25 menyang wilayah kasebut ing rencana master. Nalika kita nyakup Wilayah Kandilli sing dibangun ing kerangka Dunia Musim Sejuk Universitas Dunia, kita bisa mbentuk pusat pariwisata musim sejuk Erzurum ing bagean utama 4. Hınıs - Lokasi Selat Palandöken: Dumunung ing Selat Erzurum (uga dikenal minangka Selat Hınıs lan Selat Tekman) sing sisih kidul Erzurum lan 5 km. Wilayah iki, sing umum dikenal minangka Palandöken Ski Resort, kalebu Ejder Hill lan saubengé ing gunung Palandöken. Pusat Ski Palandöken wis dadi salah sawijining wilayah pariwisata musim wigati ing negara kita kanthi fasilitas ski, lereng dawa lan jembar, fasilitas akomodasi lan pelaku mekanik ing ngendi disiplin alpine bisa diaplikasi kanthi gampang.

Kegiatan olahraga musim dingin ing Pusat Ski Palandöken dumunung ing wilayah 2200-3176 meter sabuk puncak lan ditindakake saka sisih lor menyang sisih kidul ing Namlıkar, Selat Hınıs, Konaklı, Ülkeroğlu lan Yağmurcuk. Palandöken minangka salah sawijining resort ski sing paling cedhak ing jagad kanthi jarak 5 km ing pusat kutha Erzurum. Resor ski biasane 25 - 30 menit adoh saka bandara Erzurum.

Ski mlaku ing Palandöken Ski Resort kalebu salah sawijining ski paling dawa lan tajem ing saindenging jagad. Palandöken Ski Center duwe jumlah ski 27 macem-macem tingkat kesulitan, kalebu trek ski multi-tujuan, uga lereng ski ski sing disaranake Internasional (FIS) kanggo skir profesional kanggo ski. Lereng paling dawa yaiku 12 km lan dawa total lereng ski yaiku 28 km. Bentenipun ing antarane wiwitan lan pucuk sing dhuwur, 1100 meter. Landasan Ejder lan Kapıkaya wis diumumake minangka trek sing ndaftar Olimpiade kanggo kompetisi Slalom lan Great Slalom. Kompetisi Slalom lan Great Slalom dianakake ing lereng kasebut, saengga kalebu salah sawijine lereng paling misuwur ing antarane pusat ski.

Ana chairlift 5 (kapasitas wong / jam 4500), chairlift 1 (kapasitas 300 / kapasitas jam), angkat bayi 2 (kapasitas wong 1800), angkat 1 gondola (kapasitas 1500 / kapasitas jam) ing Pusat Ski. Palandöken uga nganakake kompetisi ski lan salju salju lan festival salju ing macem-macem kategori. Kajaba iku, ana papat fasilitas turis ing gunung, siji bintang 5 lan bintang 3 4, uga omah ski, fasilitas saben dina lan restoran. Kapasitas kasur sing kasedhiya ing ski ski kira-kira 2000.

Perdana wigati lan Turki iku salah siji pusat pariwisata mangsa utami Palandöken Gunung minangka asil pasinaon digawa metu dening masyarakat lan sektor pribadi, ski lan obahe tourism mangsa minangka stasiun internasional kang ditondoi ing arah. Ing sisih liya, wisatawan yen turis domestik luwih akeh tinimbang turis manca. Profil klien umume para turis manca sing ngunjungi Palandöken yaiku turis saka Ukraina, Rusia, Iran, Azerbaijan, Georgia lan Timur Tengah. 25 yaiku konstruksi slope ski modern sing sejatine ing Palandöken. World Inter-University Winter Games miwiti karo.

Konakli: sisih kidul-kulon Erzurum lan 18 km menyang pusat kutha. Dumunung ing antarane desa Konaklı (2200 m) lan gunung Kırkulak (3084 m), pusat ski biasane cocog kanggo ski ski lan lomba ski gratis. Saiki 25. Ing ruang lingkup World Winter University, ana landasan 460 sing kalebu hektar 11 hektar sing disiapake kanggo balapan Alpen lan slalom. Sanajan wilayah kasebut dumadi saka macem-macem wilayah ski, nanging minangka fitur penting Konaklı sing menehi kesempatan kanggo nggawe sesambungan ing antarane wilayah kasebut.
Gez Plateau: Pusat olahraga musim dingin Gez Plateau ana ing kisaran 2200-2770 m lan 7 km sisih wétan Erzurum. Hektar 54 duwe telung jembatan sing amba wiwit saka pucuk tekan sisih lor. Wilayah sing geser ana ing antarane 2150 m lan 2750 m. Iki cocog kanggo ski alpine lan ski gratis. Nanging, ora ana panaliten sing ditindakake ing Gez Plateau babagan olahraga musim salju.

Kandilli: Kandilli Ski Resort, 25. Ngembangake kanggo ngladeni kompetisi biotlon lan joget ing ruang lingkup World Inter-University Winter Games. Resort Ski Kandilli dibangun ing wilayah 160 ha lan lereng kasebut ana ing ndhuwur 1713-1767 m. 36 km saka pusat kutha. Away. Kandilli nduwe pusat ski, lereng ski kanthi tingkat kesulitan sing beda, fasilitas ski lan lereng biathlon.

Map of Turkey cableway

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar