Konstruksi Wilayah Bagean tartamtu saka Jalan Samsun Bafra lan Dalan Samsun

pambangunan bagean tartamtu ing dalan samsun bafra lan samsun sekitar dalan
pambangunan bagean tartamtu ing dalan samsun bafra lan samsun sekitar dalan

Jalan Samsun Bafra (Antarane KM: 8 + 731- (35 + 377G / 30 + 300I) - Asil Tender

Direktorat Umum Jalan Raya (KGM) Samsun Bafra Road kanthi biaya 2019 / 534833 GCC 130.225.714,37 TL (KM: 8 + 731- (35 + 377G / 30 + 300I) - (46 + 312G / 47 ) Samsun Ring Road (KM: 550 + 51 - 946 + 0) Nglereni Pakaryan kanthi indhustri GRATIS AKNAPI AKYAPI AKSAPI tender lan Perusahaan TRADE JOINT STOK.

Tender, Jalan Samsun Bafra (KM: 8 + 731- (35 + 377G / 30 + 300I) - (46 + 312G / 47 + 550I) - Antarane 51 + 946) Samsun Peripheral Road (KM: 0) (Konstruksi segmen). Suwene pakaryan yaiku 000 (pitung atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan kasebut.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar