Ganti ing Harga Lebuhraya lan Jembatan

pangowahan rega motor lan rega jembatan
pangowahan rega motor lan rega jembatan

Owah-owahan ing Lebuh Raya lan Harga Bridge; Kanthi model "harga reguler" sing disiapake dening Kementerian transportasi lan Infrastruktur supaya bisa nyinaoni dalan gedhe lan kreteg, warga bakal nggunakake dalan tol luwih murah sawetara dina lan jam. Miturut intensitas permintaan kanthi nambah utawa nyuda gaji digawe fleksibel, nalika panjaluk kasebut kurang, warga bisa nggunakake kreteg lan dalan gedhe luwih murah.

morning 'Miturut laporan saka Tan Bariş Şimşek; Program Taun Presiden Presiden 2020 ngenalake aturan anyar babagan biaya tol lan jembatan. Ing model rega dinamis, sing uga digunakake ing Eropa, panjaluk para pangguna dilacak nganggo piranti lunak khusus kanggo jam 7 24. Strategi rega bisa uga diganti miturut intensitas utawa kekurangan permintaan liwat piranti lunak kasebut. Kanthi cara sing padha karo perusahaan maskapai, ditujokake supaya luwih murah ing wektu sing kurang sibuk tanpa nyebabake kerugian kanggo operator.

MAJLIS, GAMPANG UNTUK PRIVATE SEKTOR

Pancasan sing ana gandhengane karo pakaryan sing bakal ditindakake ing dalan gedhe klebu. Patut, layanan pangopènan lan ndandani ing jaringan dalan utamane liwat kinerja sektor swasta liwat kontrak adhedhasar kinerja sing perlu kanggo ngetrapake pangaturan legal lan lembaga bakal rampung.

Rangka konseptual, program lan desain struktur institusi kanggo pambentukan struktur sing tanggung jawab mung kanggo lalu lintas jalan raya bakal rampung supaya njamin keamanan lalu lintas dikendhaleni kanthi pendekatan pendekatan sistem sing aman. Proyek sing ilang prioritas lan kemungkinan bakal dipungkasi.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar